19.01.2021
Mama lui Dan Balan uimeste prin felul ei impresionant de a arata. Cele mai sexy lookuri ale artistei. A umbrit-o chiar si pe Tina Karol

Mama lui Dan Balan, Ludmila Balan, are o forma de invidiat, la varsta de 62 de ani si ar putea sa faca concurenta chiar si unei tinere de 20 de ani. 

Citeste si :  Instagram vs. Realitate: Cum arata cu adevarat Jennifer Lopez cand nu isi editeaza pozele

E de remarcat ca la cei 62 de ani ai sai, Ludmila Balan este posesoarea unui corp bine lucrat, are un abdomen plat, picioare suple si un ten fin. Costumul de baie din doua piese ii pune in valoare atuurile.

Din imaginile publicate pe Facebook se vede ca ea ascunde varsta pe care o are si iubeste sa imbrace tinute sexy, colorate. 

 

 

 

Ludmila Balan a debutat in televiziune la doar 19 ani si timp de zece ani a fost crainica la postul national de televiziune. Apoi a devenit realizatoarea bine-cunoscutei si indragitei emisiuni pentru copii, „Tanti Ludmila”.

Atunci cand sotul ei a devenit ambasador al Moldovei in Israel, Ludmila alaturi de intreaga familie se muta la Tel-Aviv. In 2002, familia Balan revine in tara si Ludmila readuce proiectul „Tanti Ludmila Show”.

Ludmila Balan are o relatie extrem de speciala cu cei doi copii ai fiicei sale, fiindu-le ca o adevarata prietena. Micutii o numesc Liudocica si se distreaza de minune alaturi de bunica lor.

Citeste si :  A venit pe lume si i-a schimbat complet viata. Violeta Botezatu: „Din clipa cand am devenit MAMA, parca mi-a pus mana pe cap DUMNEZEU.”
Articole din aceeasi categorie