02.02.2021
In acelasi fotoliu cu Tina Karol. Dan Balan a revenit la Vocea Ucrainei

Dan Balan a revenit la concursul Vocea Ucrainei. Acesta a fost surprins stand asezat in acelasi fotoliu cu Tina Karol in timp ce alegeau participantii, scrie presa rusa. 

Mama lui Dan Balan uimeste prin felul ei impresionant de a arata. Cele mai sexy lookuri ale artistei. A umbrit-o chiar si pe Tina Karol

Gazdele proiectului, Iurii Gorbunov si Katya Osadchaia au publicat fotografii din platoul de filmare pe paginile lor de Instagram si au scris in descriere: "Bun venit, Dan Balan!".

Ulterior si pe pagina oficiala a concursului a fost confirmat acest lucru. 

Pe 30 ianuarie s-a incheiat filmarea etapei urmatoare a bataliei, dupa care jumatate din participantii din fiecare echipa vor pleca acasa, iar cealalta jumatate va ramane in concurs. In mod neasteptat a aparut pe platou Dan Balan, caruia i sa oferit rolul de asistent al Tinei Karol in formarea unei echipe pentru transmisiuni live.

Fanii sunt socati! Tina Karol - in bratele lui Dan Balan! Cum a felicitat-o interpretul pe frumoasa ucraineanca, de ziua ei de nastere

Pe parcursul show-ului, Dan Balan ar fi fost surprins in ipostaze foarte romantice cu Tina Karol, iar fanii se gandesc ca intre cei doi este mai mult decat o simpla prietenie. Admiratorii nu s-au lasat mult pe ganduri si chiar au creat mai multe conturi de Instagram, unde posteaza imagini create in photoshop, avandu-i ca protagonisti pe celebrii artisti in calitate de cuplu si chiar de familie cu copii. 

Pana acum, interpretii nu au confirmat ca intre ei ar fi o relatie de dragoste. Ei prefera sa raspunda evaziv sau sa glumeasca pe seama acestui subiect, semn ca nu sunt deloc impotriva la atentia care li se acorda.

Articole din aceeasi categorie