04.02.2022
Crime odioase sau accidente banale? Iata cele mai controversate morti ale vedetelor - FOTO

Vedetele de cinema au o viata complicata, deseori aromata cu droguri sau calmante de toate felurile. Viata acestora s-a sfarsit subit, de multe ori cand erau pe culmile succesului, lucru care ii determina pe ceilalti sa se intrebe: crime sau acccidente stupide. 

Ca sa intre mai bine in roluri sau ca sa iasa din ele, apeleaza la paradisuri artificiale care nu fac altceva decat sa-i duca la limita existentei. Scandaluri, droguri si rock’n roll…asa cum au trait, asa au si murit: tinand prima pagina a ziarelor.

Viata este prea scurta pentru a avea un par neingrijit! Hairstylistul Daniela Ciornii-Ojoga iti spune ce alegeri fac moldovencele in materie de par, dar si cum sa obtii volumul si luciul perfect - FOTO

Marilyn Monroe

Oficial, cauza decesului celebrei Marilyn Monroe a fost „intoxicatie acuta cu barbiturice” . Toata lumea a crezut ca blonda s-a sinucis. Din momentul in care Marilyn a murit in august 1962, zvonurile conform carora ar fi fost ucisa fiindca stia prea multe… nu au incetat sa apara. Cercul de suspecti se intinde de la Presedintele John Kenedy, fratele acestuia, Robert, si pana la Mafie.

Anna Nicole Smith

Se stie ca vedetelor de cinema le plac pastilele. Unora…prea mult. Faptul ca Anna Nicole a murit in urma unei supra-doze de medicamente pe baza de prescriptie in anul 2007, cu aproape jumatate de an inainte ca fiul ei, Daniel, sa aiba aceeasi soarta, nu poate fi doar o coincidenta. O investigatie amanuntita a cazului a fost facuta si, cu toate ca partenerul ei, Howard K. Stern, a fost acuzat ca a favorizat dependenta de droguri a starletei, nimeni nu a fost gasit vinovat pana in final.

Jimi Hendrix

Legendarul rocker a fost gasit mort in luna septembrie a anului 1970, dupa ce aparent s-a inecat cu propria voma in timp ce era sub influenta drogurilor. Partenerul lui de drum, James „Tappy” Wright, l-a acuzat pe managerul Mike Jeffrey,  care a murit trei ani mai tarziu, ca l-ar fi ucis prin tehnica de „simulare a inecului”.

Adela Popescu are COVID-19 pentru a doua oara. Cum se simte vedeta

Kurt Cobain

Kurt Cobain a murit dupa ce – aparent – si-a tras singur un glont in cap. Insa de la momentul tragicei morti a liderului trupei Nirvana, familia si prietenii acestuia au sustinut ca un om sub influenta heroinei nu ar fi capabil sa traga cu o arma. Lipsa arsurilor provocate de praful de pusca si a reziduurilor de pe mainile acestuia au ridicat de asemenea numeroase semne de intrebare.

Bruce Lee

In anul 1973, Bruce Lee a murit dupa ce a suferit o reactie alergica la un analgezic pe care un prieten i-l daduse pentru a-i calma o durere crunta de cap. Conform unor legende urbane insa, acesta ar fi fost in realitate ucis de nemiloasele triade. Fiul lui Bruce Lee avea sa moara ceva ani mai tarziu, impuscat din greseala, chiar in timpul filmarilor.

David Carradine

In iunie 2009, actorul din Kill Bill a fost gasit mort in dulapul unei camere de hotel din Bangkok, avand o funie stransa in jurul gatului si a organelor genitale. Desi initial cazul a fost clasat drept suicid, zvonurile spun ca ar fi fost vorba despre o perversiune sexuala dusa prea departe ori despre o crima.

Sid si Nancy

In octombrie 1978, punk rockerul Sid Vicious s-a trezit in camera sa de hotel din New York si a vazut ca iubita lui, Nancy Spungen, murise in urma unei rani provocate de cutit. Cu toate ca nu avea nicio amintire legata de ceea ce se intamplase, basistul trupei Sex Pistols si-a asumat responsabilitatea. A murit si el in urma unei supradoze de heroina 4 luni mai tarziu, dar multi sunt aceia care cred ca ambii ar fi fost ucisi de un dealer de droguri.

George Reeves

Atunci cand trupul lui a fost gasit fara suflare din pricina unei impuscaturi in cap, in iunie 1959, majoritatea a crezut ca celebrul actor George Reeves s-ar fi sinucis. Altii insa sunt de parere ca actorul care a devenit faimos dupa ce i-a dat viata lui Superman ar fi fost ucis din razbunare fiindca ar fi avut o aventura cu sotia unui mogul din industria filmului.

Sunt impreuna de aproape 17 ani si viseaza sa isi vada nepotii si stranepotii! INTERVIU fara secrete cu Marina si Teodor Carnat: „Abia asteptam sa vedem cum va fi relatia noastra peste 50 de ani”

Printesa Diana

La aproape 16 ani de la moartea printesei Diana, politia britanica e nevoita sa analizeze noi informatii din care rezulta ca Printesa si iubitul ei ar fi fost asasinati. Noua teorie este sustinuta de un fost soldat britanic. Potrivit unei surse militare, fostii socri ai unui soldat au declarat ca acesta le-a marturisit ca printesa si iubitul ei, Dodi Al-Fayed, ar fi fost asasinati din ordinul fortelor armate britanice. Tot din aceste informatii reiese ca in jurnalul Dianei s-ar regasi anumite indicii care sa sustina aceasta teorie socanta.

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie