04.02.2022
Adela Popescu are COVID-19 pentru a doua oara. Cum se simte vedeta

Adela Popescu a fost diagnosticata cu COVID-19 pentru a doua oara. Cum se simte acum vedeta si cine o inlocuieste la Vorbeste Lumea?

Adela Popescu are din nou COVID-19. Prezentatoarea se afla in izolare si a intrat in direct, prin apel video, in emisiunea „Vorbeste Lumea” de la PRO TV pentru a face mai multe declaratii despre starea ei de sanatate. Vedeta a fost inlocuita de Cabral Ibacka. 

„Doua teste pozitive. Sa stii ca sotul, care stii ca e foarte glumet, mi-a si spus o gluma. A zis asa: „Tu niciodata nu te opresti la unul, la un copil, la un virus, poate doar la un sot”, a declarat Adela Popescu. 

„Tura asta sunt mai bine decat tura trecuta. Tura asta ma simt mai bine, data trecuta eram rau de tot, cu febra, cu frisoane si asa mai departe. Am o problema cu gatul. Imi curge putin nasucul. Spre dauna totala, dar nu chiar totala. Ieri, trebuia sa intru la Maruta, noroc ca a fost un coleg invitat si a ramas toata emisia. M-am testat, din nou, si mi-au iesit doua liniute. Eu sunt obisnuita, noi ne ne inchinam si ne facem calcule cand vedem doua liniute. Ne gandim la nasi”.

8 piese vestimentare de la fashionistele scandinave care iti vor fi de folos in aceasta primavara - FOTO

Pe pagina personala de Instagram, Adela Popescu a impartasit o fotografie cu ea, alaturi de care a scris „Acasica.”

Adela Popescu a mai avut COVID-19 si in luna septembrie a anului 2021, la doua luni dupa ce a devenit mama. La vremea respectiva, si sotul ei, Radu Valcan, dar si cel de-al treilea baiat al lor, Adrian, s-au infectat cu coronavirus. 

De asemenea, si colegii Adelei Popescu, Bogdan Ciudoiu si Andrei Lacatus, sau Shurubel, asa cum este cunoscut publicului larg, se afla in izolare la domiciliu, iar starea lor de sanatate este buna.

Delia, situatie neasteptata la o inmormantare. Ce a patit artista: „Eu trebuie sa raman normala”

Pe 3 februarie, cand in platoul emisiunii erau Adela si Shurubel, Bogdan Ciudoiu se afla in izolare dupa ce a intrat in contact cu o persoana infectata cu coronavirus. Atunci, el a intrat in direct, dar online, pentru a transmite un mesaj.

„Dragi colegi, cand lucrezi, te imbraci frumos in pijamale (…) Noi nu avem vaste vile, ne izolam toti (…) Acum ce sa zic, nu pot sa ii protejez pe cei dragi, cei dragi nu m-au protejat pe mine. (rade) Dar o mare parte din Romania are COVID”, a spus Bogdan Ciudoiu. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie