12.02.2024
Cleopatra Stratan si Edward Sanda au sarbatorit 4 ani de relatie! Ce mesaj emotionant a publicat interpreta - FOTO

Cei doi isi transmit mesaje emotionante la 4 ani de relatie pe retelele de socializare si nu se sfiesc sa arate dragostea in fata internautilor.

Cleopatra si cantaretul din Romania, Edward Sanda, au devenit un cuplu in 2020 si si-au dat seama ca sunt perfecti unul pentru celalalt in luna februarie a aceluiasi an. „Ne-am revazut mai mult la inceputul acestui an si din februarie am decis sa fim impreuna. Insa pana acum nu am petrecut asa mult timp impreuna, pentru ca a inceput starea de urgenta, iar Cleopatra a ramas la Chisinau si nu a mai putut veni”, povestea Edward.

Chiar daca erau foarte tineri si abia la inceput de drum, cei doi spuneau ca nu exista o anumita varsta pentru casatorie, importanta fiind dragostea. „Casatoria nu tine de varsta si nici de act, e pur si simplu, unirea oficiala a doua suflete.”, a spus Cleo increzatoare, Intr-un interviu realizat atunci.

Astfel cei doi nu au stat mult pe ganduri si s-au casatorit in 2021 si formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Ieri, cei doi au sarbatorit aniversarea de 4 ani de relatie, iar Cleopatra a publicat un mesaj emotionant dedicat sotului sau, Edward.

„Chiar azi, dar acum 4 ani ne-am promis unul celuilalt ca vom fi de nedespartit! Azi, 4 ani mai tarziu suntem la fel de inseparabili si avem aceleasi sentimente! Tu esti fericirea mea si omul alaturi de care vreau sa imi petrec fiecare clipa! Te iubesc cel mai mult! La multi ani noua puiiiii”, a scris Cleopatra in descrierea postarii.

Cristian Cebotari, cadou de mii de euro pentru sotia lui. Katy Black a postat totul pe retelele de socializare: „Are un gust extraordinar” - VIDEO

In sectiunea comentarii i-a lasat un mesaj si Edward sotiei sale: „Tu m-ai indragostit. Iubire ca a ta n-am mai simtit. Te-as pune pe repeat. De-acum la infinit! Te iubeeeeeesc! ”.

Vlada Mardari - intr-un butoi cu apa rece de 5 grade! „Astazi mi-am depasit limitele…” - FOTO/VIDEO

Interpreta a primit si flori in dar, aceasta a publicat si o imagine din lift in timp ce se saruta cu sotul sau, iar in maini tinea un buchet de flori.

Cleopatra Stratan este o cantareata si actrita romana, nascuta in Republica Moldova. Este fiica cantaretului Pavel Stratan. Primul ei album se intituleaza „La varsta de trei ani”. Aceasta detine 6 recorduri mondiale.

Diana Brescan a rupt logodna? Indiciul care a dat-o de gol - FOTO

Articole din aceeasi categorie