12.02.2024
Diana Brescan a rupt logodna? Indiciul care a dat-o de gol - FOTO

A fost ceruta de nevasta in noaptea dintre ani si a spus „Da” celui care i-a furat inima. Cu toate acestea, se pare ca la scurt timp dupa marele eveniment, au intervenit unele schimbari in relatia lor.

In acest an, interpreta si bloggerita Diana Brescan a sarbatorit Revelion in Turcia. In timp ce se afla la Bosfor, Diana s-a logodit cu iubitul sau.

Fericita si indragostita pana peste cap, interpreta a facut o postare pe Instagram in care a dezvaluit imagini din timpul cererii in casatorie. Aceasta a publicat atat imagini cu ea, cat si cu inelul de logodna. De asemenea, in descrierea fotografiilor, Diana a notat: „Am zis „DA”. Te iubesc”.

O femeie de 41 de ani s-a casatorit cu fiul celei mai bune prietene ale sale. Tanarul are doar 16 ani - FOTO/VIDEO

La doar o luna de la evenimentul frumos din viata interpretei, postarea care a starnit sute de reactii din partea prietenilor si fanilor a fost stearsa de pe online.

Brescan nu a venit inca cu o reactie in ceea ce priveste logodna. Cu toate acestea, ea a postat de curand o fotografie in care tine in maini un buchet cu flori.

Romina are probleme de sanatate. Cu ce se confrunta interpreta: „De la medic am venit direct aici” - VIDEO

Diana Brescan a fost casatorita anterior cu Ghenadie Vitui, iar in 2017 cei doi au divortat.

Interpreta Diana Brescan s-a afirmat pe piata muzicala acum 15 ani, cand a participat pentru prima data la concertul „Doua inimi gemene”. Apoi tanara a devenit celebra datorita prestatiilor sale pe scenele de la „X Factor” si „Vocea Romaniei”. Acum interpreta isi are propriile sale piese lansate pe platforma YouTube.

Articole din aceeasi categorie