12.02.2024
Cristian Cebotari, cadou de mii de euro pentru sotia lui. Katy Black a postat totul pe retelele de socializare: „Are un gust extraordinar” - VIDEO

Bloggerul Cristian Cebotari nu se uita la bani cand vine vorba de sotia lui. Iata ce cadou a primit Katy Black in urma cu cateva zile.

Cebotari isi dedica tot timpul liber familiei lui frumoase, mai exact, sotiei, dar si celor patru fii ai lor. Si pentru ca isi iubeste la nebunie jumatatea, Cristian a decis sa o surprinda cu un cadou de lux.

Chiar daca se apropie Ziua Indragostitilor, bloggerul nu a avut rabdare pana atunci si i-a daruit sotiei, de curand, o geanta de la „Yves Saint-Laurent”.

Vlada Mardari - intr-un butoi cu apa rece de 5 grade! „Astazi mi-am depasit limitele…” - FOTO/VIDEO

Entuziasmata de geanta primita, Katy a postat filmulete cu aceasta atat pe Instagram, cat si pe TikTok, acolo unde a adunat peste 200 de mii de vizualizari.

Black a mentionat ca sotul ei are gusturi bune atunci cand vine vorba de cadouri, insa, ea a mai dat de inteles ca l-a ajutat pe Cristian cu alegerea cadoului:

„O scot la plimbare. Cineva dintre urmaritoare mi-a urat sa fie mereu plina cu bani. Iata asta da urare, multumesc. Imi place foarte mult. Cristi are un gust extraordinar. Nu fara mine, desigur”.

Katy Black are 25 de ani si este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca in 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment, tanara se bucura de peste 320 de mii de abonati pe Youtube si 552 de mii de urmaritori pe Instagram. Ea este casatorita din 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Ei sunt foarte activi pe retelele de socializare. Cei doi sunt parintii a patru baietei, Eugen, Simon, Luca si Matei.

Emilian Cretu - noi dezvaluiri despre dorinta de a deveni tata - VIDEO

Articole din aceeasi categorie