12.02.2024
Vlada Mardari - intr-un butoi cu apa rece de 5 grade! „Astazi mi-am depasit limitele…” - FOTO/VIDEO

Prezentatoarea PRO TV este cea care isi depaseste limitele in fiecare zi. Vezi in articolul de mai jos ce a facut de aceasta data Vlada Mardari.

Recent, aceasta a povestit despre modul sau de calire dupa ce a iesit afara in costum de baie pe zapada: „Eu de obicei ies afara ma dau un pic cu zapada, ma incalzesc, dupa intru in casa si repede intr-o cada cu apa fierbinte si cand intri in cada si iti simti pielea cum pe de o parte parca te ustura, pe de alta parte e o senzatie tare placuta si dupa toata ziua ai energie”.

Recent, prezentatoarea PRO TV, a ales sa faca o baie intr-un butoi cu apa rece si a publicat detalii despre acest moment pe pagina sa de Instagram.

In descriere aceasta a mentionat: „Astazi mi-am depasit limitele… Nu credeam ca voi putea sta mai mult de 3-4 minute intr-un butoi cu apa rece, de doar 5 grade. Am stat 20 de minute! Ce sa zic? E de nedescris! As mai face asta din nou? Cu siguranta! E greu de explicat senzatia, asta trebuie sa o simti pe propria piele”.

Vlada a publicat mai multe secvente alaturi de un mesaj: „Este o senzatie aparte ceea ce simti acolo. Un amalgam de stari si emotii. Fiecare reactioneaza diferit. E placut si neplacut in acelasi timp. Eu respiram adanc, tremuram tare si desi imi era dificil sa vorbesc, simteam ca vreau sa strig, sa-mi eliberez corpul de emotii. Apropo, nu va speriati de acest tremurici este absolut firesc, asa recationeaza corpul la factori de stres, cum e recele, in cazul dat”.

Vlada Mardari este prezentatoarea emisiunii iSanatate de la PRO TV. Aceasta s-a casatorit in 2018 cu Tudor Mardari. Cei doi au impreuna o fetita, Naomi.

Articole din aceeasi categorie