05.07.2024
Câți bani au primit actorii din „Gossip Girl” pentru rolurile din celebrul serial. Cine se află în fruntea topului

Serialul „Gossip Girl”, care i-a avut în rolurile principale pe Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Ed Westwick și Chace Crawford, a avut premiera pe canalul The CW în 2007 și a rulat timp de șase sezoane, până la sfârșitul său în 2012, fiind un adevărat fenomen cultural.

Succesul show-ului a adus nu doar faimă, ci și averi considerabile actorilor talentați din distribuție, care au continuat să preia proiecte majore și să realizeze lucruri incredibile în carierele lor după încheierea seriei.

Zodiacul vedetelor! Ele sunt persoanele publice din Moldova născute în zodia Rac - FOTO

Iată un clasament al membrilor principali ai distribuției „Gossip Girl” în funcție de averea lor netă estimată:

1. Blake Lively (Serena van der Woodsen) - 30 de milioane de dolari

Blake Lively se află în fruntea topului, cu o avere netă impresionantă de 30 de milioane de dolari. Succesul său nu se limitează doar la „Gossip Girl”, ea având o carieră prolifică în film și televiziune.

2. Leighton Meester (Blair Waldorf) - 16 milioane de dolari

Leighton Meester, cunoscută pentru rolul iconic al lui Blair Waldorf, are o avere netă de 16 milioane de dolari, continuând să fie activă în industrie cu diverse proiecte de televiziune și film.

Gossip Girl/ Profimedia

3. Penn Badgley (Dan Humphrey) - 8 milioane de dolari

Penn Badgley, care a interpretat personajul Dan Humphrey, are o avere netă de 8 milioane de dolari. După „Gossip Girl”, a avut succes și cu rolul principal în seria „You”.

Cynthia Elisoa - despre bullying, depresie și viața în Madagascar: „Eu timp de 10 ani mi-am îndreptat părul cu atâtea produse, pentru că părul creț e considerat urât” - VIDEO

4. Ed Westwick (Chuck Bass) - 6 milioane de dolari

Ed Westwick, celebru pentru rolul său de Chuck Bass, are o avere netă de 6 milioane de dolari, continuând să fie un nume cunoscut în industrie, potrivit Celebrity Net Worth.

Gossip Girl/ Profimedia

5. Chace Crawford (Nate Archibald) - 6 milioane de dolari

Chace Crawford, care l-a interpretat pe Nate Archibald în serialul de succes, a câștigat 6 milioane de dolari. Actorul a continuat să apară în producții cinematografice, precum „The Boys”, din 2019, și „Inheritance”, din 2020.

6. Jessica Szohr (Vanessa Abrams) - 4 milioane de dolari

Jessica Szohr, care a jucat rolul Vanessei Abrams, are o avere netă de 4 milioane de dolari, continuând să lucreze în televiziune și film.

Gossip Girl/ Profimedia

7. Matthew Settle (Rufus Humphrey) - 4 milioane de dolari

Matthew Settle, cunoscut pentru rolul lui Rufus Humphrey, are o avere netă de 4 milioane de dolari, având o carieră activă în industrie.

Irina Rimes a lansat melodia verii! Versurile din noua piesă transmit un mesaj emoționant: „Puterea mea nu e în haina pe care o port” - VIDEO

8. Taylor Momsen (Jenny Humphrey) - 4 milioane de dolari

Taylor Momsen, care a interpretat-o pe Jenny Humphrey, are o avere netă de 4 milioane de dolari. După „Gossip Girl”, și-a concentrat cariera pe muzică, fiind solista trupei The Pretty Reckless.

Taylor Momsen

9. Kelly Rutherford (Lily van der Woodsen) - 1 milion de dolari

Kelly Rutherford, care a jucat rolul lui Lily van der Woodsen, are o avere netă de 1 milion de dolari, continuând să fie activă în diverse proiecte de televiziune.

Mămici cu pici! Cine sunt vedetele de la noi care au născut în 2024 - FOTO

Articole din aceeasi categorie