05.07.2024
Zodiacul vedetelor! Ele sunt persoanele publice din Moldova născute în zodia Rac - FOTO

Pe 22 iunie a început Zodia Rac și se încheie pe 22 iulie. Persoanele care fac parte din cea de-a 4-a zodie de pe cercul zodiacului european se menționează că sunt maturi, inteligenți din punct de vedere emoțional, dar și grijulii.

Vezi mai jos cine sunt vedete de la noi care s-au născut sub semnul zodiacal Rac și se pot mândri cu faptul că dețin aceste trăsături de caracter.

Corneliu Botgros (instrumentist) - 5 iulie 1975

Corneliu Botgros este instrumentist în Orchestra Lăutarii și fiul maestrului Nicolae Botgros. Acesta a fost căsătorit cu artista și interpreta de muzică populară Adriana Ochișanu, iar după 17 ani de căsnicie au divorțat, în 2013. Cei doi au un fiu, Cristian Augustin Botgros, în vârstă de 23 de ani.În prezent, Corneliu este căsătorit cu Angela Botezatu.

Impactul depresiei postnatale asupra relației de cuplu și implicarea partenerului în viața copilului. Sfaturi de la Lilia Dubița, psihoterapeut - FOTO

Mariana Colța (interpretă) - 5 iulie

Mariana Colța este o interpretă de muzică populară din Republica Moldova. Este originară din satul Cărpineni, Lăpușna, Moldova. Artista a studiat în trecut la Colegiul Ștefan Neaga din Chișinău.

Elena Javelea (interpretă) - 4 iulie

Elena Javelea este o interpretă din Republica Moldova și fostă prezentatoare a emisiunii de la PRO TV, O Seară Perfectă.

Anastasia Lazariuc (interpretă) - 6 iulie 1953

Anastasia Lazariuc este o cântăreață din Republica Moldova, decorată cu „Ordinul Republicii” al Republicii Moldova.

Irina Rimes a lansat melodia verii! Versurile din noua piesă transmit un mesaj emoționant: „Puterea mea nu e în haina pe care o port” - VIDEO

Aliona Triboi (actriță) - 21 iulie 1982

Aliona Triboi este o actriță din Republica Moldova și soția actorului Ghenadie Galca. Cei doi au doua fiice pe nume Ruxanda și Eleonor.

Articole din aceeasi categorie