05.07.2024
Cynthia Elisoa - despre bullying, depresie și viața în Madagascar: „Eu timp de 10 ani mi-am îndreptat părul cu atâtea produse, pentru că părul creț e considerat urât” - VIDEO

Moldoveanca din Madagascar, Cynthia Elisoa a fost sinceră și a dezvăluit în cadrul podcastului „Bandstage”, detalii neștiute despre viața sa, despre cum au catalogat-o oamenii din Madagascar, dar și cum a ajuns la spitalul de psihiatrie.

Cynthia și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața în Madagascar care nu a fost atât de bună după părerea ei:„La noi în Madagascar nu sunt toți cu pielea ca a mea, eu sunt mai închisă la culoare decât alți oameni și eu am suferit de multă hărțuire, ba mai mult, chiar și în familie. La noi sunt 22 de etnii și fiecare etnie nu se iubește una pe alta, pentru că așa a fost de la colonizare. Astfel, oamenii cu pielea mai deschisă sunt superiori, iar cei cu pielea mai închisă sunt inferiori, la mine mama a fost servitoare, tata a lucrat la benzinărie și nu aveau bani. Eu știam că îmi lipsește ceva, deoarece alți oameni râdeau de mine”.

Irina Rimes a lansat melodia verii! Versurile din noua piesă transmit un mesaj emoționant: „Puterea mea nu e în haina pe care o port” - VIDEO

Moldoveanca din Madagascar povestește că a fost victima bullyingului și astfel, a suferit foarte mult:„Noi între noi suntem așa răi, deoarece oamenii care vin din centru și sunt cu părul drept au fost învățați așa că ei sunt mai superiori. Eu timp de 10 ani mi-am îndreptat părul cu atâtea produse, pentru că părul creț e considerat urât, acum când ies cu părul meu așa am o atitudine diferită. Eu până am ajuns în momentul în care să spun că sunt frumoasă mi-a luat mult timp, multă căutare în mine”.

Mămici cu pici! Cine sunt vedetele de la noi care au născut în 2024 - FOTO

După toate cele întâmplate, când a venit în Repblica Moldova, Cynthia a ajuns la spitalul de psihiatrie:„Chiar în Moldova când am ajuns eu am căzut în depresie și am terminat la Costiujeni, ne știind că acest spital este ceva strașnic. Eu în acea perioadă nu voiam nimic, îmi doream să mor, oamenii cred că eu sunt pozitivă, dar eu tot am trecut prin acest întuneric. Acum eu vorbesc limba română, atunci nu vorbeam, eu eram în spital cu alți oameni care erau depresivi. Eu am trecut prin toată depresia singură”.

Cynthia Elisoa s-a născut în Madagascar, dar la vârsta maturității a cunoscut un moldovean de care s-a îndrăgostit și a decis să se stabilească în Republica Moldova. Tânăra a devenit cunoscută după ce a participat la „Vocea României”. 

Aliona Moon dă lovitura din nou! Interpreta a lansat o melodie despre perioada mai puțin frumoasă din viața ei - VIDEO

SURSĂ FOTO: FACEBOOK

Articole din aceeasi categorie