05.07.2024
Mămici cu pici! Cine sunt vedetele de la noi care au născut în 2024 - FOTO

Cineva are deja 3 copii, iar altcineva a devenit mamă pentru prima dată. Cert este faptul ca vedetele de mai jos sunt în culmea fericirii și își cresc fiicele sau/și fii cu multă grijă și dragoste.

Violeta Botezatu - soprană

La data de 25 mai, la ora 23:45, Violeta Botezatu, semifinalista Românii au talent sezonul 14, a născut o fetiță de nota 10. Prenumele acesteia e Maria.

„În acest moment mă simt ca într-un proces de tranziție, adaptare la noile rigori ale vieții. Mă simt binecuvântată de Bunul Dumnezeu, alături de familia mea frumoasă”, a spus Violeta după naștere.

Diana Stoica - interpretă

Diana Stoica a devenit mămică pentru prima oară. Interpreta a adus pe lume o fetiță în luna aprilie a acestui an. „Si totul capătă o altă culoare... Și povestea noastră continuă! Mulțumim, Doamne! #onouaviață #unnousens #oaltăculoare”, a mentionat Soica la acel moment.

Simptomele depresiei postnatale și factorii de risc în dezvoltarea acesteia! Lilia Dubița, psihoterapeut: „Prima regulă este să cereți ajutor” - FOTO

Tatiana Spînu - interpretă, autoare

Interpreta și scriitoarea Tatiana Spînu a devenit mamă pentru prima oară la data de 1 februarie 2024. Tatiana a născut un băiețel pe nume Matei și o fetiță - Mia.

Anna Odobescu - interpretă

Și interpreta Anna Odobescu a devenit în 2024 mamă de gemeni.

Olga Țapordei nu poate continua expediția spre cel mai înalt vârf din America de Nord. Ce a anunțat soțul ei: „Vremea pe muntele Denali s-a înrăutățit drastic, temperatura a coborât până la -40°C” - FOTO

De asemenea, în 2024 au devenit mămici: stilista Korina Ankin, nutriționista Cristina Burdulescu, creatoarea de conținut Stela Zacon, iubita omului de afaceri Dan Ionița, Cristina.

Articole din aceeasi categorie