01.12.2022
Cat de mult s-a schimbat viata ei dupa aparitia fiului sau: Natalia Gordienko a facut dezvaluiri sincere si emotionante: „Cea mai mare fericire sunt copiii si mai vreau” - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost invitata interpreta Natalia Gordienko. Aceasta a discutat cu Anisoara Loghin despre petrecerea aniversara a fiului sau Christian, care a avut loc recent. De asemenea, artista a recunoscut ca viata ei s-a schimbat la 180 de grade odata cu aparitia acestuia in viata ei. Mai multe detalii vezi in interviul de mai jos.

Cand a fost intrebata cum e, Natalia a raspuns: „Un pic stresata. Insa in sensul bun al cuvantului, deoarece ieri a fost ziua baiatului nostru, Christian. A avut primul jubileu, a implinit 5 anisori. Si azi de dimineata nu ne-am dus la gradinita, am avut multe lucruri de facut”. 

Tatiana Heghea a publicat primele imagini in care i se vede fata fiului ei. Vezi cum arata micutul Tiberiu-Alexander: „Sa facem oficial cunostinta” - FOTO

„De dimineata am postat, am facut un mic video, unde am aratat pentru prima data imaginile de la ecografie. Parca asa de repede au trecut acesti trei ani. Inca un an, doi anisori si el va merge la scoala. Cand il privesc pe Christian, eu inteleg si la noi cam viata trece repede. Asa noi nu intelegem, viata e foarte activa, permanent plecari, proiecte. Dar ieri, am reusit absolut tot. El isi dorea foarte mult sa fie Huggy Wuggy, asa ca i-am facut un Huggy Wuggy party, i-am cusut special costum caci el tot era Huggy Wuggy. Mie nu imi place acest monstru si nu inteleg de ce copii sunt indragostiti in acest monstru. Ieri a fost prima zi de nastere cand a fost invitata intreaga lui grupa de la gradinita. Au fost mai mult de 30 de copii, a fost o nebunie mare, a fost o casa de nebuni cu monstri, animatori”, a explicat Natalia Gordienko. 

Carla’s Dreams a lansat videoclipul piesei „Adidasii”! Internautii discuta activ pe online ca membrii trupei s-ar fi filmat fara masti. Afla ce indiciu i-a dat de gol - VIDEO

Cadoul care i-a placut cel mai mult, a fost: „El vroia foarte tare si am adus din Istanbul o cutie mare de lego. Noua ne place acum foarte tare lego si avem deja atat de multe incat putem sa deschidem magazinul nostru. Pentru toate jucariile trebuie sa mai fac 3-4 copii cel putin. Lui ii place foarte tare Super Mario si i-am adus un erou mare. De obicei le fac eu, dar dupa aceasta el deja se joaca cu acest lego”. 

„Viata mea s-a schimbat radical. Si vreau sa-i multumesc lui Dumnezeu si tatalui lui Cristian pentru asa cadou. Intr-adevar eu m-am schimbat si chiar ma uit la diferite situatii altfel. Daca inainte nu aveam dispozitie, eu stateam o zi acasa, ma odihneam. Dar acum nu am aceasta posibilitate, pentru ca nu am alta varianta. Ziua de maine a copilului depinde de tine, de parinte. Eu iubesc sa dorm de dimineata, dar el se trezeste foarte devreme. Noi inca dormim impreuna si deja ma trezesc. Cea mai mare fericire sunt copiii si mai vreau. Multi artisti spun ca nu, dar eu chiar vreau sa am o familie mare. Doar Dumnezeu stie cum va fi, important e Cristian sa fie sanatos si noi sa fim sanatosi”, a mentionat interpreta. 

Nu mai sunt prieteni? Afla de ce Ina Terescenco nu a fost prezenta in acest an la ziua de nastere a lui Johy Davis - VIDEO

In prezent, Natalia nu este intr-o relatie. „Dar daca de vorbit despre dragoste, eu mereu sunt indragostita, pentru ca un interpret nu poate canta despre dragoste daca nu este indragostit”. 

In curand, Natalia la fel isi va sarbatori jubileul. Interpreta va implini 35 de ani. „Toti ma intreaba cum voi sarbatori. Eu am facut concert la 25 si 30 de ani si am avut si in acest an propuneri de a face ceva. Dar, din pacate, cu toata situatia in care suntem, noi nu puem face nimic. Nu am programat nici concert, nici sarbatoare de ziua mea. La mine asa, de cand a aparut Cristian eu ii fac lui sarbatoare mare, dar eu deja asa mai linistit sarbatoresc. Eu sincer nu tin minte cand ultima data am mers la un karaoke sau la un club de noapte si fetele ma intreaba daca mergem undeva. Dar nu stiu. Nu este numaidecat sa fac o sarbatoare mare”. 

Pentru artista, anul 2022 a fost un an frumos. „A fost un an dificil pentru toata lumea, un an stresant. Dar cand ma gandesc la momentele prin care am trecut in acest an, eu intr-adevar sunt fericita si vreau sa-i multumesc lui Dumnezeu ca toti sunt sanatosi, oamenii dragi sunt alaturi. Eu sunt optimista si zic ca e bine ca am reusit ceea ce am reusit. Am reusit multe si chiar sunt fericita. Fie ca anul care vine sa fie mai bun ca anul care a fost, ci nu mai rau”. 

Acest an se incheie pentru Natalia cu: „Dupa cum am spus, eu am absolut tot. Totul vine in momentul potrivit. Acum am semnat un contract cu un producator foarte cunoscut si de pe 1 decembrie noi vom incepe sa facem un nou album si da Doamne sa scoatem piese frumoase, care vor deveni hituri mari. Cel mai important e ca oamenii dragi sunt alaturi si nu am avut pierderi in acest an. Eu am tot si trebuie sa pastrez ceea ce am. Nu imi vine usor, nu cade din pod totul. Lucrez mult, obosesc, plang, ma trezesc si merg mai departe. Acesta este motto-ul meu. Trebuia sa deschidem academia in aceasta toamna, insa din cauza situatiei din lume putin ne-am oprit, dar avem proiecte foarte interesante, mari. Sper sa fie totul bine. Academia va fi lansata, doar sa fie totul bine in lume”. 

In acest an si-a sarbatorit ziua de nastere mai diferit! La aniversarea celor 28 de ani ai sai, Cristina Scarlevschi le-a organizat elevelor sale un master class cu una dintre cele mai cunoscute dansatoare de pole dance din Grecia - VIDEO

Articole din aceeasi categorie