30.11.2022
Carla’s Dreams a lansat videoclipul piesei „Adidasii”! Internautii discuta activ pe online ca membrii trupei s-ar fi filmat fara masti. Afla ce indiciu i-a dat de gol - VIDEO

Dupa 9 luni de la lansarea piesei „Adidasii” la un post de radio din Romania, trupa Carla’s Dreams a decis sa vina si cu un videoclip pe masura asteptarilor.

„La intrebarea „Cum sa ne adresam?”. Bucata din noi a vrut sa ii spunem “bucatica”. Asa ca poftim, o bucatica din noi. P.S: Promisiunile intarziate, dar tinute, sunt iertate. V-am cuprins.”, a scris Carla’s pe pagina oficiala de Facebook a trupei, anuntand astfel despre lansarea videoclipului.

Geta Burlacu - mesaj emotionant dedicat echipei O Seara Perfecta in cadrul editiei aniversare de 10 ani a emisiunii: „Vreau sa va multumesc pentru ca...” - VIDEO

In doar 3 zile de la lansare, videoclipul a reusit sa adune aproape jumatate de milion de vizualizari.

In sectiunea de comentarii a videoului, fanii trupei si-au impartasit parerile despre clip. Unii sunt de parere ca in acest videoclip s-au filmat chiar membrii trupei, deoarece nu aveau fetele pictate. 

„Nu cred ca ma insel, este chiar solistul Carla's s-a filmat in videoclip impreuna cu baietii din trupa.”, „Cred ca solistul apare in primele secunde din clip, imi par cunoscute mainile.”, au scris cativa fani. 

Carla's Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova, format pe 20 ianuarie 2012, la Chisinau. Trupa este compusa dintr-un grup anonim de cantareti si compozitori care isi interpreteaza piesele in romana, engleza si rusa.

In acest an si-a sarbatorit ziua de nastere mai diferit! La aniversarea celor 28 de ani ai sai, Cristina Scarlevschi le-a organizat elevelor sale un master class cu una dintre cele mai cunoscute dansatoare de pole dance din Grecia - VIDEO

Articole din aceeasi categorie