30.11.2022
In acest an si-a sarbatorit ziua de nastere mai diferit! La aniversarea celor 28 de ani ai sai, Cristina Scarlevschi le-a organizat elevelor sale un master class cu una dintre cele mai cunoscute dansatoare de pole dance din Grecia - VIDEO

Chiar si de ziua sa de nastere, insarcinata in 9 luni, Cristina Scarlevschi a trecut pe la studioul sau de Pole Dance. De data aceasta nu le-a aratat trucuri la bara, dar a fost alaturi de elevele ei la un master class. Cine este antrenoarea care a venit tocmai din Grecia, dar si de ce surpriza a avut parte Cristina, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Imi place sa ma aflu in scoala, aici este casa mea, aici ma simt foarte bine, dar dupa asta noi o sa sarbatorim un pic. In primul rand am primit multe emotii, multe cuvinte calduroase si asta este cel mai important.”, a mentionat Cristina Scarlevschi.

Cristina a organizat un masterclass de pole dance pentru elevele sale, iar ca antrenoare a invitat o dansatoare din Grecia. „Afrodita este o prietena de-a mea din Grecia. Noi impreuna am inceput arta pole dance si am ramas din 2018 prietene. Este deja a doua oara in Moldova sa ne dea master class aici. Ne bucuram sa avem asa persoana care cunoaste cat de cat mai multe despre aceasta arta. Ea m-a motivat deoarece toata sarcina a lucrat si a dansat la bara. Eu ma iutam la ea si ziceam „Daca ea poate o sa pot si eu.” Eu chiar am simtit ca trebuie sa ma misc.”, a adaugat Scarlevschi.

Este tanara, talentata si foarte ambitioasa! Cunoaste-o pe Camelia Ursu, o interpreta incepatoare, care viseaza la o cariera de succes: „Am facut liceul de muzica la Piatra Neamt si nu am vrut sa renunt definitiv la acest hobby” - VIDEO

„Am venit cu un masterclass la scoala de pole dance a Cristinei. Sunt o norocoasa ca o cunosc pe Cristina si ca m-a primit aici.”, a marturisit Afrodita.

Aceasta este placut surprinsa ca dansul la bara devine din ce in ce mai popular printre moldovence. „A fost usor pentru mine sa le arat fetelor niste exercitii mai dificile. Sunt fericita pentru ca tot mai multe fete vin la pole dance.”, a adaugat dansatoarea din Grecia.

Ea a povestit si despre cat de solicitate sunt lectiile de pole dance in Grecia. „Sunt o multime de scoli, multe fete se inscriu la lectiile de pole dance. Avem campionate si sunt fericita, fiindca in Grecia avem o comunitate. Avem si baieti care frecventeaza lectiile.”

Un deceniu de seri perfecte! Artisti, prieteni si partenerii fideli au savurat dintr-o atmosfera de basm pe canapeaua din studioul O Seara Perfecta, care a fost mutata intr-un local: „Atunci cand se aduna oamenii buni nu are cum sa nu iasa ceva frumos” - VIDEO

Desi era insarcinata, Afrodita nu s-a oprit din dansat nici in luna a 9-a. „Cu doua zile inainte ca sa nasc, eram la dansuri. Nu m-am oprit niciodata. A fost dificil pentru mine, dar nu am vrut sa renunt la lectiile de pole dance pentru mult timp. Am incercat sa fiu activa pana in ultimul moment. Motivatia mea sunt eu. Mereu incerc sa fiu mai buna. Ma concentrez pe acest lucru si lucrez pentru asta.”

Articole din aceeasi categorie