30.11.2022
Tatiana Heghea a publicat primele imagini in care i se vede fata fiului ei. Vezi cum arata micutul Tiberiu-Alexander: „Sa facem oficial cunostinta” - FOTO

Acum 10 zile, fiul cel mic al interpretei a implinit 6 luni. La cateva zile distanta de la aniversarea, Tatiana Heghea a decis sa-si bucure urmaritorii virtuali si sa publice cateva imagini cu chipul lui Tiberiu.

„Lume buna, va salut. Sa facem oficial cunostinta. Ma numesc Tiberiu-Alexander, am 6 luni, sunt un copil foarte zambitor si super pozitiv, pupacit si iubit de toti! Am venit aici ca sa va reamintesc ca azi e ultima zi de toamna, iar de maine, incepe magia, asa zice mama. Sunt foarte entuziasmat si fericit, dearece maine e prima iarna din viata mea, dar am auzit ca poate fi frumoasa tare.”,a scris Tatiana in descrierea imaginilor.

Nu mai sunt prieteni? Afla de ce Ina Terescenco nu a fost prezenta in acest an la ziua de nastere a lui Johy Davis - VIDEO

De asemenea, in numele lui Tiberiu-Alexander, artista a adaugat: „Va transmit salutari si sper ca v-am contagiat cu zambetul si starea mea de bine chiar de draga dimineata si apropo, inca nustiu, nu pot inteleg cui seman mai tare, mamei sau taticului? Multumesc anticipat pentru parere, va iubesc.”.

Fanii Tatianei au apreciat imediat imaginile si au lasat comentarii:„Ce minunat e, chiar seamana bine cu surioara.”, „Cit de dulce, baiatul mamei.”, „Ii seamana Reginei-Raluca.”, „La multi ani, copil minunat! Cu siguranta, seamana cu dragostea dintre mami si tati”.

In acest an si-a sarbatorit ziua de nastere mai diferit! La aniversarea celor 28 de ani ai sai, Cristina Scarlevschi le-a organizat elevelor sale un master class cu una dintre cele mai cunoscute dansatoare de pole dance din Grecia - VIDEO

Tatiana Heghea este o artista din Republica Moldova. Din repertoriul ei muzical fac parte piese precum: „Pui-de om”, „Prima invatatoare”, „Vara asta”. Artista este casatorita cu Eugen Rabei si au trei copii Regina-Raluca, Arthur-Elisey si Tiberiu-Alexander.

Articole din aceeasi categorie