30.11.2022
Nu mai sunt prieteni? Afla de ce Ina Terescenco nu a fost prezenta in acest an la ziua de nastere a lui Johy Davis - VIDEO

Invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost interpretul Johy Davis care a povestit mai multe detalii despre cum si-a sarbatorit in acest an aniversarea.

Recent, Johy Davis a implinit 26 de ani si cu aceasta ocazie artistul a lansat o noua piesa intitulata „De ziua ta”. „Aceasta piesa este un stil etno. Ma gandeam ca deja o sa incep cu asa stiluri, nu stiu ce m-a apucat pe mine. Mai am una „Parintii mei” care am lansat-o in 2017. E putin mai veche, dar tot e in stilul acesta. Eu fac asa un mix, ba pop, ba dancing, ba etno. Am facut un cadou pentru fanii mei aceasta melodie.”, a mentionat Johy.

Mama lui Miley Cyrus se iubeste cu Dominic Purcell, starul din “Prison Break”

Intrebat de catre Anisoara Loghin cum au reactionat fanii la aceasta piesa, el a raspuns: „Am avut foarte multe comentarii pozitive, felicitari nici nu mai spun, nu am reusit sa raspuns la toata lumea de pe Instagram. Eu o sa incerc pe aceasta cale sa va raspund la toata lumea.”

Daca tot a fost recent ziua sa de nastere, interpretul a povestit cum si-a sarbatorit aniversarea. „Am sarbatorit din plin. Nici nu imi vine a crede ca am 26 de ani, inca 4 ani si am 30. Anul acesta nici nu am avut in plan sa imi fac ziua de nastere, dar pana la urma am spus sa o fac. Am gasit restaurant din graba. In 3 zile au fost si invitatii chemati si masa facuta. Au fost 25 de oameni, au fost invitatii cei cu care eu ma simt bine.”, a spus el.

In acest an de la ziua de nastere a acestuia au lipsit persoane care mereu erau alaturi de el, printre acestea sunt Suzana Popescu si Ina Terescenco. Intrebat de catre Anisoara „Ina unde a disparut?”, Jony a raspuns: „Ce pot sa spun despre Ina? Am ramas prieteni, comunicam, dar acum ea are viata ei, are un iubit si cred ca asta este ceva normal. De cand si-a gasit iubirea un pic s-au schimbat lucrurile. Eu inteleg situatia, nu ma doare. Noi discutam, pur si simplu mai rarut si mai dragut.”

Olga Tapordei a pornit intr-o noua expeditie la peste 12 mii de kilometri de casa! Vezi primele imagini din locatiile pe care a reusit deja sa le viziteze antreprenoarea - FOTO/VIDEO

Anul trecut, exact dupa ziua sa de nastere, artistul deja se gandea ca ar vrea copii, acum insa acesta gandeste putin mai diferit. „Ma gandesc si acum, dar e cam mai greu, e oliaca de criza in tara. Pe viitor o sa-i am, dar totul este la timpul lui.”, a spus Johy Davis.

De asemenea in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Johy Davis a povestit care este lucru de care regreta cel mai mult in acest an. „Nu am ce regreta. Sunt lectii de viata.”

Articole din aceeasi categorie