09.08.2024
Au decis să meargă pe drumuri diferite după o relație de 7 ani! Dezvăluirile Nicoletei Nucă despre ruperea logodnei cu Alex Ursache: „Nu mă gândeam că o să trăiesc în viață o astfel de despărțire” - VIDEO

Invitată în cadrul podcastului „TeAscult", interpreta Nicoleta Nucă a povestit cum „bagajul emoțional” acumulat în copilărie s-a reflectat în relațiile ei cu partenerii de cuplu. După o relație de 7 ani și planuri de nuntă, Nucă și fostul ei logodnic au decis să meargă pe căi diferite. 

Nicoleta Nucă conștientizează că ceea ce a trăit în copilărie și adolescență, s-a reflectat în relațiile cu partenerii ei: „Sunt perfect conștientă că bagajul emoțional pe care l-am acumulat în copilărie și adolescență s-a reflectat sută la sută în ceea ce privește relațiile mele cu partenerii. Am ajuns în punctul în care nu mă blamez, sunt conștientă că alegerile pe care le-am făcut sau lucrurile pe care le-am iertat în relațiile trecute, au fost pentru că asta am văzut acasă. Știam despre manifestarea iubirii doar într-un anumit fel”.

Nutriționista Carolina Costin dezvăluie efectele negative ale băuturii Bubble Tea. Ce ar trebui să știi înainte de a o consuma - VIDEO

Invitata podcastului a mărturisit că în relațiile pe care le-a avut i s-a reproșat că nu este afectuoasă: „În toate relațiile mele mi s-a reproșat că nu sunt o femeie afectuoasă, caldă. Dar dacă eu asta acasă nu am văzut? Mama cu mine era așa, tatăl încerca unoeri, dar pentru că eu aveam ranchiună pentru el, nu-mi făcea plăcere. Sunt mândră de mine ca am realizat lucrurile astea și am început să lucrez, să nu mai aduc în relație bagajul pe care-l port”.

Cea mai recentă relație a Nicoletei, care a durat 7 ani, s-a destrămat. A fost o despărțire sănătoasă din care ambii parteneri au avut ce învăța, a explicat interpreta: „A fost prima relație în care am decis de comun acord să o luăm pe drumuri diferite și într-un mod amiabil, frumos, am discutat lucrurile ca doi maturi. Ne-am dat seama că la un moment dat, am crescut pe drumuri diferite, ne-am dorit lucruri diferite, iar de cât să ne ținem pe loc unul pe altul, mai bine ne dăm libertatea asta. E prima oară când rămân într-o relație echilibrată cu celălalt, fără să existe ură, fără dorința de răzbunare, de a face rău celuilalt”.

9 motive pentru care îți este mereu foame! Mihail Pautov, medic specialist: „Dacă te uiți la Youtube mâncând...” - VIDEO

Tânăra a mai povestit că încă mai lucrează cu fostul logodnic la unele proiecte muzicale: „Am lucrat împreună din punct de vedere profesional și atunci, au mai rămas lucruri pe care le împărțim și acum”. 

„Nu mă gândeam că o să trăiesc în viața asta o astfel de despărțire, dar uite că am ajuns să o trăiesc și sunt recunoscătoare că am reușit ambii, de altfel, am rămas în relații bune și cu familia lui, el cu părinții mei, la fel”, a continuat să povestească femeia.  

Știai că ceea ce mănânci poate avea un impact semnificativ asupra sănătății reproductive? Corina Visan, ginecolog: „O dietă echilibrată nu doar că sprijină sănătatea generală, dar poate influența pozitiv fertilitatea și sănătatea hormonală”

Nicoleta Nucă și Alex Ursache au fost împreună 7 ani, iar în 2021 tinerii s-au logodit în urma unei escapade în Turcia. Acum 3 luni, cei doi au anunțat că nu mai formează un cuplu. 

„Tinerii Europei Fest”, Festivalul „Lupilor” sau spectacolul „Invitație la Vals”! Ce activități îți poți planifica în weekend pentru a petrece timpul frumos - FOTO

Pe plan profesional, artista moldoveancă are succes și melodii care cuceresc publicul. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este activă în mediul online.

SURSĂ FOTO: Instagram/ nicoletanuca

Articole din aceeasi categorie