09.08.2024
„Tinerii Europei Fest”, Festivalul „Lupilor” sau spectacolul „Invitație la Vals”! Ce activități îți poți planifica în weekend pentru a petrece timpul frumos - FOTO

Savurează din vara ce a mai rămas și umpleți weekendul cu energie, distracție și emoții pozitive. Pe 10 și 11 august, tinerii pot merge la concerte și festivaluri, în timp ce amatorii de natură și gastronomie pot să se bucure de strugurii autohtoni din Parcul „Alunelul”. Nu rata ocazia să te relaxezi în atmosfera „Festivalului Lupilor” la Trebujeni, sau să mergi împreună cu cicliștii la un antrenament, sâmbătă dimineața. 

1. Tinerii Europei Fest

Ești tânăr și plin de energie? Pregătește-te pentru o petrecere grandioasă, organizată cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului. 

Pe 10 august, la ora 16:00 poți participa la activtățile interactive pregătite de organizatori, iar la ora 18:00, pe scenă vor evolua artiști de top din Republica Moldova și România: Cristian Porcari, Holy Molly, Misha Miller, Alina Eremia și DJ Sasha Lopez. 

2. La Poiana 

Pe 10-11 august ai ocazia să mergi în inima satului tradițional moldovenesc, care se va transforma într-o scenă vibrantă a muzicii.

În cea de-a VI-a ediție a festivalului LA POIANA, scena va fi împărțită între interpreți si DJ care vor ține pulsul pe parcursul a două zile și două nopți. Printre artiștii care vor evolua se numără: Satoshi, Dara, Magnat și Feoctist, Tatuni și Marej.

Grăbește-te să-ți iei abonament și distrează-te împreună cu prietenii!

3. Hai la struguri

În acest weekend te poți bucura și de cei mai dulci, proaspeți și aromați struguri produși local. Mergi pe data de 10 și 11 august în Parcul „Alunelul”.

4. „Invitația la Vals”

Relaxează-te sâmbătă seara și mergi la un spectacol, o dramă despre mândrie și frica de a iubi prea mult. 

Spectacolul „Invitația la Vals” este o mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului. Este un spectacol în 2 acte, ce va derula de la ora 19:00.

5. Antrenament de ciclism

Începe dinamic ziua de sâmbătă cu un antrenament pe bicicletă! Împarte pasiunea pentru ciclism și mergi să creezi amintiri. Pe data de 10 august va avea loc o nouă sesiune de antrenamente pe bicicletă, participanții vor porni la ora 8:00, iar startul va fi de la Calea Orheiului 28/1.

6. „Festivalul Lupilor” se întoarce între stânci și câmpii

În perioada 9-11 august, satul Trebujeni, raionul Orhei, se va cufunda în atmosfera sălbatică a dansurilor până în zori, sub cerul liber!

Dacă ești un amator al turismului, atunci este pentru tine. Pe data de 9 august, organizatorii deschid porțile pentru zona camping. Pe 10 și 11 august, Lupii lui Calancea împreună cu alți invitați vor oferi un show de neuitat pe scena principală, iar pe scena mică vă așteaptă un DJ cu program înainte, dar și după evoluția artiștilor. 

7. Festivalul de Muzică Populară „Acasă”

Celebrează patrimoniul cultural și tradițiile neamului împreună cu invitații speciali ai festivalului. În cadrul celei de-a IV-a ediții, vor evolua artiștii: Nicolae Botgros, Igor Cuciuc, Doina Sulac, Fetele din Botoșani, Cristina Scarlat, Adriana Babin, Baletul Național al Moldovei „JOC”, Ansamblul „Ștefan Vodă” și alți artiști de valoare.

Mergi pe 10 august, începând cu ora 19:30, la Teatrul Verde (renovat).

Articole din aceeasi categorie