09.08.2024
Nutriționista Carolina Costin dezvăluie efectele negative ale băuturii Bubble Tea. Ce ar trebui să știi înainte de a o consuma - VIDEO

Bubble Tea, cunoscută și sub numele de boba tea, a devenit extrem de populară în rândul tinerilor din întreaga lume. Cu toate acestea, Carolina Costin dezvăluie care sunt posibilele efecte adverse ale băuturii.

Deși este apreciat pentru gustul său unic și aspectul atrăgător, Carolina Costin subliniază că popularitatea ceaiului Bubble Tea nu ar trebui să eclipseze aspectele legate de sănătate:„Hai să-ți spun ce trebuie să știi despre cea mai nesănătoasă și populară băutură a momentului. Extrem de îndrăgit în zilele noastre - Bubble Tea presupune o combinație neobișnuită de ingrediente care îl face să fie atât de nociv pentru organismul nostru”.

Nutritionista Carolina Costin iti propune un desert delicios raw vegan,  foarte caloric, insa plin de nutrienti: „O punem pe o farfurie si o savuram  impreuna cu cei dragi” - VIDEO

„Ceai cu lapte, sirop, frișcă și perle de tapioca, acestea sunt ingredientele care fac ca un pahar cu Bubble Tea să conțină între 40 și 60 grame de zahăr și aproximativ 500 de kilocalorii”, a dezvăluit nutriționista.

Costin a notat că Bubble Tea trebuie evitat cât de mult posibil, deoarece el aduce probleme cum ar fi: constipația, indigestia și obezitatatea: „Conținutul exagerat de zahăr și grăsimi face ca această băutură să fie asociată cu multiple afecțiuni, cum ar fi obezitatea, indigestia sau chiar constipația. Evită pe cât de mult poți această băutură și ai grijă ce oferi copilului tău”.

Deși Bubble Tea poate fi o băutură plăcută și răcoritoare, Carolina Costin subliniază importanța echilibrului și a alegerilor conștiente, iar uneori trebuie să fim mai atenți la ce consumăm.

Carolina Costin este o nutriționistă din Republica Moldova cu o comunitate de peste 30 de mii de urmăritori pe Instagram.

SURSĂ FOTO: INSTAGRAM/carolinacostin

Articole din aceeasi categorie