26.09.2022
Au avut o nunta mare, cu multi invitati speciali si oameni dragi sufletului! Corneliu Botgros si Angela Botezatu - plini de emotii in cea mai importanta zi din viata lor: „Incet, incet ne adaptam” - VIDEO

Maestrul Nicolae Botgros a devenit socru mare. Instrumentistul Corneliu Botgros si iubita sa Angela au avut parte de o nunta cu mare fast de care cu siguranta se va vorbi mult timp. Invitati speciali, muzica buna, mese incarcate cu gustari rafinate, un decor de poveste si o multime de vedete printre invitati, asta a fost atmosfera de la eveniment. Ce emotii au trait mirii, dar si socrul cel mare, cu ce daruri au venit invitatii, dar si cine a cantat la aceasta nunta, afla din reportajulo ce urmeaza, marca O Seara Perfecta.

Peste 200 de invitati a avut cuplul, care a stat frumos sa-si primeasca fiecare musafir.

Oficializarea cununiei civile a avut loc chiar acolo, mirii si-au spus „da” in fata tuturor.

„Avem emotii foarte multe, dar incet, incet ne adaptam si invitatii sunt foarte receptivi si cred ca pe parcurs, impreuna cu muzicienii, o sa fie o atmosfera faina”, Corneliu Botgros, instrumentist. 

Cel mai emotionat a fost socrul cel mare, maestrul Nicolae Botgros. 

Iuliana Beregoi isi traieste visul american! Interpreta a reusit deja sa viziteze mai multe atractii turistice din New York si sa pozeze alaturi de un piton. Afla impreuna cu cine calatoreste tanara: „O sa petrecem cateva zile aici dupa care o sa plecam la...” - VIDEO

„O nunta pe care am asteptat-o. Este bineasteptata in familia noastra, mai mult de Cornel si de Angelica, dar si de mine si de raposata Liduta, care a indragit-o foarte mult pe Angelica si visa la aceasta nunta. Dar uite ca a aparut astazi. O sa vorbim astazi de lucruri frumoase. Liduta se bucura in ceruri de Cornel, de Angelica, de noi, de toti oaspetii care sunt aici, pentru ca aici sunt toti prietenii nostri de familie”, Nicolae Botgros, dirijor Orchestra „Lautarii”. 

Mai bine de 3 ani s-a cladit acest cuplu frumos, care si-a organizat nunta mult mai repede, in trei luni. Desi Corneliu este din domeniu, de organizarea evenimentului s-a ocupat mireasa.

„Sincer, Angela s-a ocupat mai mult de nunta. A alergat mai mult, a durat vreo doua, trei luni”, Corneliu Botgros, instrumentist. 

„Lautarii” sunt sufletul familiei Botgros, de aceea orchestra a cantat pe parcursul serii. Totusi, la o nunta de artisti bineinteles ca nu au lipsit invitatii speciali. 

„O sa avem si oaspeti din Romania, incepand de la Pepe, Calancea Band, Mariana Ionescu, Nicusor Iordan. Avem foarte multa lume”, Nicolae Botgros, dirijor Orchestra „Lautarii”. 

Evenimentul a fost organizat si gandit pana in cele mai mici detalii. Mesele erau incarcate cu gustari rafinate, bauturi pe placul fiecaruia, un decor de poveste, iar pe fundal suna muzica buna.

Alaturi de miri la eveniment a fost familia, prietenii, dar si colegii de breasla.

„Eu am o stima si respect fata de familia Botgros, incepand cu Nicolae, dupa aceea Cornel, un baiat foarte cumsecade, cu o educatie buna. Si, bineinteles si Cristi, care este ca un nepot pentru mine. Asa ca, e regretabil faptul ca Lidia lipseste. Ea s-ar fi bucurat pentru Cornel. Dar asta a fost sa fie”, Ion Suruceanu, interpret. 

Sarbatoare in familia Katalinei Rusu! Fiica interpretei, Mia, a implinit 1 anisor. Vezi cat de mult a crescut micuta, dar si ce mesaj emotionant a publicat tanara mamica in mediul online - FOTO

„Ma bucur ca, nanul meu, maestrul Botgros m-a invitat si ca ne-am revazut si ca am ocazia sa-l felicit si pe Cornel, pentru ca el merita sa fie fericit. Fiecare dintre noi meritam sa avem acea parte de fericire, dragoste, o a doua jumatate”, Doina Sulac, interpreta. 

„Toata floarea Moldovei este aici. Nu ne saturam de vorba, ne intalnim cu colegi, cu prieteni. Este formidabil de bine. Numai am intrat ca deacum am facut poze, am vorbit. Va fi o seara extraordinara, o seara de neuitat”, Ioana Capraru, interpreta. 

„E buna buna. Se canta mai cu patima, mai ales ca sunt colegii din Lautarii. Eu sunt sigura ca toti colegii merg rar la nunti ca invitati si astazi se vor veseli”, Diamanta Paterau, interpreta. 

„Noi ne cunoastem cu totii, nu ne trebuie mult timp ca sa intram in hora. Cred ca atunci cand suntem o familie, ne simtim si confortabil”, Igor Rusu, interpret. 

Nu a lipsit de la eveniment si finul de cununie al lui Corneliu, interpretul Ion Paladi.

„Noi nu ii spunem nasa, ii spunem Angela. Avem o relatie frumoasa. Am primit-o cu toata inima pe Angela in familia noastra si ne intalnim foarte des. La toate sarbatorile suntem alaturi”, Ion Paladi, interpret. 

Mireasa a ales sa poarte o rochie ivory in care a stralucit. A asortat-o cu un voal pana in pamant si un buchet de flori albe.

Alexandru si Olga Manciu sarbatoresc nunta de otel! Ce mesaj emotionant i-a transmis bloggerita sotului sau: „M-am indragostit din nou in tine. M-ai vrajit?”

„Trei saptamani a durat sa o coase. Am avut parte de cea mai buna croitoreasa”, Angela Botezatu, mireasa. 

La fel de stilati au fost si invitatii evenimentului.

„Rochie simpla, sandale si atata tot. Nu pot spune ca m-am pregatit minutios, asa usor”, Veronica Paladi, sotia lui Ion Paladi. 

„Practic m-am pregatit in ultimile 10 minute. Ieri am cantat, am venit din Romania. Am imbracat un sacou de la un brand autohton”, Doina Sulac, interpreta. 

„Vroiam sa vin intr-o rochie de matase, dar e cam frigusor si mi-am cautat in garderoba ceva. Nu am mers la magazin, pentru ca am multe. Am luat ceva mai colorat”, Ioana Capraru, interpreta. 

„Eu imi doream o rochie neagra, eleganta, pentru ca nu prea am, dar nu prea gaseam. Dar pana la urma am gasit-o asa potrivita”, Diamanta Paterau, interpreta. 

Asa cum se cuvine la o nunta de moldoveni, invitatii au avut grija sa nu vina cu mana goala.

„Noi i-am adus o carte, o carte de bucate, din care Angela va gati ceva nasului ceva delicios, sa-l resfete”, Veronica Paladi, sotia interpretului Ion Paladi. 

Motivul pentru care Irina Rimes nu sta niciodata la plaja. Raspunsul vedetei te va surprinde - VIDEO

„Am adus o sticla frumoasa de vin negru, pe care o vor servi in doi”, Ioana Capraru, interpreta. 

„Au dorit sa le aducem in loc de flori, carte. Si le-am adus in dar biografia mea. Sper sa le prinda bine”, Mihai Ciobanu, interpret. 

„Ce se pune in plic. Ce vor dori, isi vor lua. Are de toate Corneliu”, Diamanta Paterau, interpreta.

Articole din aceeasi categorie