25.09.2022
Iuliana Beregoi isi traieste visul american! Interpreta a reusit deja sa viziteze mai multe atractii turistice din New York si sa pozeze alaturi de un piton. Afla impreuna cu cine calatoreste tanara: „O sa petrecem cateva zile aici dupa care o sa plecam la...” - VIDEO

Recent, atat pe pagina sa de Instagram, cat si in cadrul unui nou vlog de pe Youtube, Iuliana Beregoi si-a anuntat fanii ca se afla in Statele Unite ale Americii.

Acum se afla la New York, insa peste cateva zile, populara interpreta va pleca la Miami. „O sa petrecem cateva zile aici dupa care o sa plecam la Miami. Acum mergem la o intalnire dupa care o sa mergem si noi sa vizitam New York-ul.”, a mentionat Beregoi pe Instagram.

Artista a reusit deja sa viziteze Times Square-ul, Chinatown, dar si multe alte locatii populare din oras. „Am ajuns in Times Square. OMG.”, a spus Iuliana intr-un filmulet.

Valentina Nafornita - plimbare romantica alaturi de iubitul sau, Cristian Spataru. Vezi ce destinatie au ales indragostitii pentru a petrece timpul impreuna - FOTO/VIDEO

Aflata in Time Square, Iuliana a avut si ocazia de a tine in maini un piton galben cu care s-a si pozat.

Iuliana se afla in Statele Unite ale Americii alaturi de managerii ei, Alina Todasca si Catalin Dascalu, dar si de presupusul ei iubit, blogger-ul Ceanu.

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda.

Cum se mentine in forma Paula Seling. Afla ce obicei are interpreta, deja de 11 ani: „Sanatatea mea a avut de castigat”

Sarbatoare in familia Katalinei Rusu! Fiica interpretei, Mia, a implinit 1 anisor. Vezi cat de mult a crescut micuta, dar si ce mesaj emotionant a publicat tanara mamica in mediul online - FOTO

Articole din aceeasi categorie