25.09.2022
Sarbatoare in familia Katalinei Rusu! Fiica interpretei, Mia, a implinit 1 anisor. Vezi cat de mult a crescut micuta, dar si ce mesaj emotionant a publicat tanara mamica in mediul online - FOTO

Acum un an, Katalina Rusu a devenit mama pentru a doua oara. Artista a adus pe lume o fetita pe nume Mia, iar acum o zi deja a celebrat impreuna cu familia sa, prima aniversare a micutei.

„Acum un an, in aceasta zi de toamna, soarele stralucea atat de frumos, iar natura in jur parca prindea si mai multa culoare. A fost o zi speciala, o zi in care a venit pe lume micuta noastra printesa MIA. Atat de dulce, atat de gingasa si atat de iubibila. Un pui de om cu o inima de aur. Iti multumesc pentru toata dragostea pe care mi-o oferi si pe care o simt zi de zi, pentru intelepciunea cu care ma privesti si pentru fiecare mangaiere pe care mi-o daruiesti si ma faci sa ma simt cea mai fericita mama din lume. Te iubesc enorm de mult, puisorul mamei zambaret si vreau sa fii fericita, iar eu mereu voi sta la capataiul si la straja ta, ca o leoiaca. La multi anisori, iubita mea, Mia!”, a scris Katalina pe pagina sa de Instagram.

Si pentru ca este o zi importanta pentru artista, Katalina a decis sa organizeze o sedinta foto dedicata primei aniversari din viata Miei.

Motivul pentru care Irina Rimes nu sta niciodata la plaja. Raspunsul vedetei te va surprinde - VIDEO

Atat interpreta cat si fiicele sale au purtat rochii aproape identice de culoare roz. Din inimagini nu a putut sa lipseasca nici tortul aniversar care era, de asemenea, de culoare roz.

Cum e Camilla in spatele usilor inchise. Portretul real al Reginei Consoarte

Cu ocazia acestui eveniment, mai multi internauti au felicitat-o pe Mia cu prilejul zilei sale de nastere: „La multi anisori frumosi si o copilarie fericita!”, „La multi anisori, bombonica!”, „La multi anisori frumosi pentru Mia!”.

Katalina Rusu este o interpreta si model din Republica Moldova. Este casatorita cu Andrei Croitoru. Cei doi au impreuna doua fetite, Melissa si Mia.

Alexandru si Olga Manciu sarbatoresc nunta de otel! Ce mesaj emotionant i-a transmis bloggerita sotului sau: „M-am indragostit din nou in tine. M-ai vrajit?”

Articole din aceeasi categorie