23.09.2022
Motivul pentru care Irina Rimes nu sta niciodata la plaja. Raspunsul vedetei te va surprinde - VIDEO

Irina Rimes este una dintre cele mai indragite si populare artiste din Republica Moldova si Romania. Jurata de la Vocea Romaniei se bucura de un imens succes in industria muzicala autohtona, avand o comunitate stransa de fani in mediul online. Desi cantareata a fost mereu deschisa cu admiratorii sai, iata un lucru pe care putini il stiu despre ea. De ce nu sta niciodata la plaja.

De-a lungul timpului, Irina Rimes si-a delectat fanii cu tot felul de fotografii din studio, atunci cand si-a pregatit cele mai populare albume, sau din vacante, cand a fost plecata cu partenerul de viata sau prietenii.

Se spune ca oamenii ar fi de doua feluri, cei care prefera muntele si cei care prefera marea, iar Irina Rimes pare sa se incadreze in prima categorie. Asta pentru ca, spun internautii, antrenoarea de la Vocea Romaniei nu se fotografiaza adesea pe plaja sau la malul marii.

Salma Hayek, imagine emotionanta alaturi de fiica ei, Valentina. Tanara a implinit 15 ani

Motivul este unul destul de simplu. Celebra artista a dezvaluit, intr-un interviu acordat in exclusivitate celor de la ego.ro, faptul ca adora sa aiba pielea alba, nebronzata, pe care o considera a fi semn de aristocratie. „Prefer sa am pielea alba de aristocrata!”

Agenda unui artist de top este mereu full, asadar Irina Rimes se bucura de orice mini escapada, ori de cate ori are ocazia, chiar si pentru cateva zile departe de rutina, munca si agitatia de la oras.

„O vacanta nu era in plan, dar dupa tot ce s-a intamplat in ultimul timp am trecut-o in plan. Cred ca corpul meu are nevoie de odihna. Dar nu sa merg la plaja si sa stau la soare. Eu nu ma bronzez. O data pentru ca nu am rabdare si a doua oara pentru ca bronzul, dupa cum stiti, afecteaza pielea si atunci prefer sa am pielea alba de aristocrata. Cam atat. Dar asta este strict parerea mea. Imi place sa vad fetele bronzate, imi place sa vad picioarele bronzate, dar nu la mine. Oricum eu nu prea imi arat picioarele, nu prea imi arat corpul.”, a relatat Irina Rimes.

Iuliana Beregoi a dezvaluit ce o face sa planga: „Incerc sa fiu model pentru generatia mea”

Articole din aceeasi categorie