24.09.2022
Alexandru si Olga Manciu sarbatoresc nunta de otel! Ce mesaj emotionant i-a transmis bloggerita sotului sau: „M-am indragostit din nou in tine. M-ai vrajit?”

Acum 11 ani, pe data de 24 septembrie 2011, Alexandru si Olga au devenit oficial sot si sotie.

Cu aceasta ocazie, pe pagina sa de Instagram, bloggerita a publicat un mesaj dedicat lui Alexandru.

„11 ani de casnicie. Legea instagram-urilor spune asa: Daca nu ai postat, inseamna ca nu a fost! Asa ca iata, am postat. Noi cu @alexmancouk azi am avut doar o intrebare unul fata de altul: Sigur 11??? Nu 70??? Dar e frumos sa observam cum am crescut, ce s-a schimbat si spre ce directie mergem. Si mai frumos este ca anul acesta am realizat un fenomen tare interesant si nou pentru mine: M-am indragostit din nou in tine @alexmancouk. M-ai vrajit? Cu fluturi in stomac, ochelari roz si toate cele necesare pentru asta. Diferenta totusi e mare dintre indragostirea cea dintai si cea de acum. Fluturi sunt mult mai putini, dar intensitatea miscarilor lor e mult mai mare. Ochelarii roz sunt grei si de o calitate impecabila, iar sticla imi permite sa vad printre randuri. Atitudinea mea fata de tine e cea plina de devotament si respect enorm. Nu a disparut iubirea si nu s-a transformat ea in altceva. Tot asa ne iubim, numai ca un pic altfel Si daca sincer, asa imi place mai tare.”, a scris Olga.

Iuliana Beregoi a dezvaluit ce o face sa planga: „Incerc sa fiu model pentru generatia mea”

Pentru ca este o zi importanta pentru familia Manciu, mai multi internauti i-au felicitat pe acestia: „Sa fiti sanatosi si sa traiti cu fluturi in stomac multi ani inainte!”, „Daca is frumosi, apoi is frumosi. Minunat cuplu, multi ani inainte cu multe amintiri superbe si sa zimbiti asa o viata.”, „Ce frumoasa descriere! Chiar tot din viata! Multi ani fericiti si sanatosi inainte.”

Olga si Alexandru Manciu sunt casatoriti de 11 ani. Acestia sunt parintii gemenilor Matei si Damian si a micutului Vladimir. Acum, familia Manciu e stabilita cu traiul in Marea Britanie. Olga are o comunitate pe Instagram de aproape 70 de mii de urmaritori.

Motivul pentru care Irina Rimes nu sta niciodata la plaja. Raspunsul vedetei te va surprinde - VIDEO

Articole din aceeasi categorie