12.04.2022
Aparent e o fata simpla, iar in suflet este o bomba! Ce spune interpreta Sanda Onica despre relatia sa cu Kapushon: „M-a atras la el mai multe lucruri” - VIDEO

La emisiunea O Seara Perfecta a fost invitata interpreta de muzica usoara Sanda Onica, care a vorbit despre activitatea sa, muzica si despre relatia sa cu rapperul Kapushon. Dupa spusele sale, ei nu se cearta practic deloc si sunt mereu pe aceeasi unda. 

Toate solistele isi iau poseta si pleaca la concert, dar nu si Sanda. „Eu imi iau si chitara, si vioara, si aparatul de Dj, microfonul. Imi umpleam toata masina si trebuia sa fac cateva drumuri pana in casa si inapoi, pentru a lua totul”. 

Invata la una dintre cele mai prestigioase universitati din lume si ii place aceasta experienta! Ce spune interpreta Lavinia Rusu despre calitatea studiilor la Londra si oportunitatile noi din viata sa: „Este lejer. Cred ca anume asa ar trebui sa fie facultatea...” - VIDEO

Piesa „Felicit” reprezinta activitatea sa. „Este cumva o autobiografie. Am facut-o mai mult pentru a reprezenta activitatea mea, pentru ca eu de o vreme am inceput sa fac felicitari la domiciliu pentru oameni si am facut-o ca toti sa ma cunoasca mai bine”.  

Merge prin diferite orase pentru a felicita oamenii. „Merg si la Nord si la Sud, prin diferite orase. Abia sunt la inceput. Totul a inceput dintr-o simpla intamplare. M-au chemat o data niste cunoscuti ca sa cant la nunta lor si am vazut ca oamenilor le-a placut si am zis ca am sa ma ocup de asta mai departe”. 

O astfel de activitate presupune multa responsabilitate. „De fapt eu cant la evenimente private de la 18 ani. Si daca sa compar faptul ca eu cantam cinci nunti la rand, toata noaptea, acum totul este mult mai usor. Chiar o fac din placere, mai ales cand avem de mers la drum lung”. 

Sanda canta si la vioara si la chitara, dar mai aproape de sufletul ei este: „Cred ca viara, pentru o studiez de mica, de la opt ani. Am invatat si la colegiu la vioara. Viorii trebuie sa ii acord cel mai mult timp. Ma ocup zi de zi, de la trei ore si mai mult. Daca nu reusesc, trebuie sa recuperez pe urma”.

Cristina Miron a intrat in gura lumii! Vezi ce a raspuns jurnalista carcotasilor care o critica pentru kilogramele in plus, dar si pentru felul in care arata: „Mie imi place ca lumea imi scrie, ca am hateri.”- VIDEO

„Eu sunt o fire pozitiva, vesela si, in interior, sunt o bomba. Sunt mereu activa si ma simt mai liber cand ma imbrac mai modest. Incerc sa fiu naturala, sa nu ma prefac”,a mentionat Sanda. 

Daca ea este o bomba, iubitul ei este mai linistit.„Avem aceeasi activitate. El este mai calm. El canta mai mult rap si cred ca suntem pe aceeasi unda. La el m-a atras mai multe lucruri. Sunt multe, insa am nevoie sa ma concentrez ca sa zic mai concret”.

„Nu prea ne certam. Ne contram uneori. Eu sunt o persoana care nu se poate supara pe mult timp. Eu nu ma pot certa, pot sa am o neintelegere cu el, insa trece repede totul”,a mentionat Sanda. 

Au plecat cu euforie in Israel, insa s-au intors in lacrimi de acolo! Ce au patit Irina si Sergiu Kovalsky la Bucuresti: „Plangeam in aeroport” - VIDEO

Petrecere de zile mari pentru Natalia Duminca! Frumoasa dansatoare a sarbatorit in stil survivor alaturi de vedetele de la noi, dar si oamenii dragi! Ce daruri impresionante a primit aceasta: „Imi place tot ce are diamante...” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie