11.04.2022
Cristina Miron a intrat in gura lumii! Vezi ce a raspuns jurnalista carcotasilor care o critica pentru kilogramele in plus, dar si pentru felul in care arata: „Mie imi place ca lumea imi scrie, ca am hateri.”- VIDEO

Este o prezenta interesanta care atrage mereu atentia. Plina de umor, jurnalista Cristina Miron intra in gura lumii impreuna cu reporterul PRO TV, Marina Chitoroaga. A reusit oare sa-si pastreze simtul umorului si atunci cand a citit cele mai deocheate comentarii la adresa ei, afla intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Lumea nu se mai satura s-o vorbeasca. Nici de bine, dar nici de rau. Ea, insa isi vede de treaba si e cea mai tare.

Cristina spune ca nu este afectata de gura lumii in mare parte. „Nu pot sa spun ca deloc, deloc. Mie imi place ca lumea imi scrie, ca am hateri. E normal sa ai hateri. Imporant este sa stii unde esti, unde vrei sa ajungi, cum te vad ai tai sau oamenii dragi.”, a povestit Cristina.

Asadar, iata cum a raspuns aceasta criticilor, dar si laudelor din mediul online.

Primul comentariu pe care l-a citit jurnalista a fost unul pozitiv. „Fata de nota zece. Sincera, transparenta.”, a scris un internaut.

„Da, mersi, mersi. Niciodata la scoala nu am avut nota zece si uite ca imi da lumea nota zece. Ma bucur, multumesc... Normal ca am avut zece, la educatia tehnologica.”, a raspuns Cristina.

Au plecat cu euforie in Israel, insa s-au intors in lacrimi de acolo! Ce au patit Irina si Sergiu Kovalsky la Bucuresti: „Plangeam in aeroport” - VIDEO

„Cristina, educatia presupune si atitudine, respect si fata de tine si fata de altii. Limbajul din interviu are escapade de cuvinte foarte urate, pacat.”, a scris un alt urmaritor.

Iata si rapunsul pe care l-a oferit tanara: „Eu cred ca trebuie sa fii cat mai naturala, cat mai tu si sa nu pretinzi la nu stiu ce daca nu prezinti asta.”

„Fazele pe care le filmeaza ea nu mi s-au parut amuzante. Iar cu momentul in care a spus ca ii place la plaja sa stea printre oameni goi pentru mine e ceva scarbos sa vezi chiar si locurile intime a cuiva. Cum se spune la rusi, ne stida, ne sovisti.”, a comentat altcineva.

Cristina a raspuns foarte pozitiv la acest mesaj. Aceasta a povestit: „Am vazut multe la plaja de nudisti. Stii ce e fain acolo? Cand esti goala, cand esti nud, oamenii se uita in ochi. Acolo exista mai multa rusine decat in societate, sincer va zic.”

O alta persoana a scris in sectiunea de comentarii: „Si totusi nu este corect fata de Dumnezeu. Este bine sa cautam alte subiecte de amuzament, aveti creativitate suficienta.”

„Eu vad numai partea buna in acest comentariu, „aveti creativitate suficienta”. Exact, de asta si imi permit. Dar mai spun inca o data, eu nu imi bat joc de Dumenezeu si de oamenii care cred.”, a raspuns jurnalista.

Sportivul Sergiy Stakhovsky, un nou mesaj de pe front, in a 47-a zi de razboi: „E o barbarie! Nu exista alta cale de a opri Rusia” - FOTO

Chiar si la mesajele mai dure, Cristina raspunde cu zambetul pe buze si nu pare deloc afectata de ce scriu haterii. „Nu judec pe nimeni, dar nu pot sa suport persoana asta si gata.”, a scris cineva.

„Da eu nici nu pot sa plac la toti. Asta ar fi ceva ciudat. Cum poti sa fii pe aceeasi unde cu toti. E normal sa nu iti placa, e ok.”, a mentionat jurnalista.

In cadrul rubricii „In gura lumii” s-au regasit comentarii si despre kilogramele Cristinei. „Se simte grasimea in plamani cand razi, dar oricum esti funny.”, a comentat un internaut.

„Grasimea este peste tot. Este foarte normal si mersi. A spus ca sunt funny, dar grasimea si simte anume in plamani.”, a spus tanara.

„Du-te dracului de urata.”, a comentat un internaut.

Cu zambetul pe buze si fara a fi macar putin afectata, Cristina a spus: „Nici dracu nu ma primeste ce-s de urata. M-as duce, dar nu ma primeste.”

O noua premiera! Romina a lansat piesa „Go Away” chiar de ziua ei de nastere. Cum a sarbatorit interpreta si ce surprize a primit: „Cel mai frumos cadou pe care l-am primit de ziua mea a fost...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie