11.04.2022
Petrecere de zile mari pentru Natalia Duminca! Frumoasa dansatoare a sarbatorit in stil survivor alaturi de vedetele de la noi, dar si oamenii dragi! Ce daruri impresionante a primit aceasta: „Imi place tot ce are diamante...” - VIDEO

Dupa saptamani bune de foame si izolare la Survivor Romania,dansatoarea Natalia Duminica a dat vineri o petrecere mare cu ocazia zilei sale de nastere. Mai multe despre eveniment a aflat reporterul Pro TV Iulia Deliu care a mers direct la ea. 

La norma zilei au fost intarzierile! Chiar de ziua sa de nastere, dansatoarea a marturisit ca s-a retinut din motivul ca dorea sa fie si mai frumoasa, iar pregatirile si raspunsul la felicitari necesita mult timp.

Aceasta a fost surprinsa de reporterul Pro TV chiar la salonul de frumusete.

O noua premiera! Romina a lansat piesa „Go Away” chiar de ziua ei de nastere. Cum a sarbatorit interpreta si ce surprize a primit: „Cel mai frumos cadou pe care l-am primit de ziua mea a fost...” - VIDEO

Frumoasa dansatoare va sarbatori alaturi de prietenii sai dragi in stil Survivor, iar tematica petrecerii va fi cumva caracteristica concursului la care a participat. Bineinteles animalele exotice si cocktail-urile in cocos nu vor lipsi.

Alaturi de ea au fost invitati speciali si colegi de breasla precum: Catalina Rusu, Dana Marchitan, Dianna Rotaru si alte nume cunoscute de la noi.

Pentru ca a fost cea mai rasfatata in aceasta zi, Natalia a primit de la iubitul sau un inel superb cu multe diamante, dar si un buchet gigant de flori. 

E primavara despartirilor! Renato Usatii si Nina Cretu si-au spus adio dupa mai multe luni de relatie. Internautii au venit cu o prima reactie la separarea cuplului: „De parca nu ne-a ajuns razboiul, acum si asta” - FOTO

De ziua sa, Natalia a mentionat ca isi doreste sa fie fericita, sa petreaca la maxim si sa aiba alaturi oamenii dragi. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie