11.04.2022
Au plecat cu euforie in Israel, insa s-au intors in lacrimi de acolo! Ce au patit Irina si Sergiu Kovalsky la Bucuresti: „Plangeam in aeroport” - VIDEO

Cuplul Irina si Serghei Kovalsky s-au intors recent din Israel, acolo unde au avut parte de o vacanta doar in doi. Sotii au vizitat cele mai sfinte locuri unde s-au rugat pentru pace, totusi vacanta nu a fost fara peripetii. De ce a plans Irina Kovalsky la intoarcere din Israel, afla din reportajul marca O Seara Perfecta.

Au visat la aceasta vacanta de mult timp. „Cred ca mai mult de doi ani am visat la ea. E un pamant Sfant si ne-am dorit sa mergem acolo impreuna cu copiii nostri. Nu am putut sa ii luam cu noi, pentru ca drumul a fost foarte greu. Am trecut prin multe obstacole pana a ajunge acolo. In primul rand cand am zburat a fost foarte greu din cauza turbulentelor, din cauza timpului nefavorabil. A fost mare vant, a plouat. Tot drumul a fost strasnic si am inceput chiar sa plang de frica”, a spus Irina Kovalsky.

Petrecere de zile mari pentru Natalia Duminca! Frumoasa dansatoare a sarbatorit in stil survivor alaturi de vedetele de la noi, dar si oamenii dragi! Ce daruri impresionante a primit aceasta: „Imi place tot ce are diamante...” - VIDEO

In Israel, Irina si Sergiu au vizitat multe locuri frumoase. „Am vazut cateva locuri deosebite. Am mers in locul in care Isus Hristos se ruga la Dumnezeu, in gradina Ghetsimani, inainte de a fi arestat si rastignit pe cruce. Anume in acest loc, langa copacii de maslin, langa piatra, Isus se ruga Domnului. El intelegea in acele momente ce va urma si ce il asteapta”. 

De asemenea, cuplul a mers in Ierusalimul vechi. „Am mers la Ierusalimul vechi, unde se afla mormantul lui Isus Hristos, unde el a fost rastignit, unde el a fost ingropat si mai apoi a inviat. Am atins toate aceste locuri Sfinte si am avut asa un sentiment profund in acele momete. Acolo oamenii plangeau, nimeni nu isi putea tine emotiile. Posibil acest lucru se intampla din motivul ca oamenii cred. Am mers si la zidul plangerii, unde ne-am rugat ca sa fie pace in toata lumea”. 

Versurile pieselor lor au crescut generatii si au ramas in inima tuturor! Ce face astazi trupa Protect si ce surprize mari pregatesc pentru public: „Avem in proiect ceva frumos si noi lucram mult...” - VIDEO

Cand trebuiau sa revina in Chisinau, Irina si Sergiu au avut parte de un moment neplacut la Bucuresti. „Nu ne-am asteptat la asa ceva. Cand eram in Bucuresti, nu ne-au permis sa mergem in avion. Mai aveam 20 de minute pana ce avionul trebuia sa zboare si ni s-a spus ca nu putem zbura. Eram pentru prima data la Bucuresti si nu intelegeam nimic. Eu am plans pe tot aeroportul, imi doream foarte mult sa merg acasa. Ma gandeam ca peste o ora trebuie sa fiu acasa, insa nu s-a primit. Un barbat ne-a ajutat, cand a auzit ca plang. Ne-a spus sa mergem cu autocarul lui, caci el chiar atunci pornea spre Chisinau”, a mentionat cuplul.

In aceasta vacanta, Irina si Sergiu au inteles ca Israelul este o tara foarte scumpa. „Acolo o guma de mestecat costa cat o avere intreaga. Dar sa inchiriezi un apartament este inca si mai scump. Noi ne-am oprit la un hotel, unde am stat trei zile. Am fost si la mare, era putin rece, insa noi ne-am scaldat si chiar ne-am bronzat putin”. 

O noua premiera! Romina a lansat piesa „Go Away” chiar de ziua ei de nastere. Cum a sarbatorit interpreta si ce surprize a primit: „Cel mai frumos cadou pe care l-am primit de ziua mea a fost...” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie