12.04.2022
Invata la una dintre cele mai prestigioase universitati din lume si ii place aceasta experienta! Ce spune interpreta Lavinia Rusu despre calitatea studiilor la Londra si oportunitatile noi din viata sa: „Este lejer. Cred ca anume asa ar trebui sa fie facultatea...” - VIDEO

A ajuns studenta la una dintre cele mai bune universitati din lume, iar despre acest lucru, dar si despre cat de solicitant e a povestit chiar interpreta Lavinia Rusu in cadrul unei transmisiuni directe la O Seara Perfecta. 

Din ianuarie viata Laviniei s-a schimbat. Aceasta are parte de un schimb de studii de aproximativ jumatate de an la Londra. 

In mod normal aceasta invata la Facultatea de Studii Europene de la Cluj, iar acum in parteneriat cu Erasmus Plus a castigat o mobilitate de studii si a mers in Marea Britanie la studii.

Lavinia povesteste ca desi este la a 8-a cea mai buna universitate din lume, calitatea si superioritatea studiilor se caracterizeaza prin lejeritate: „Este lejer. Cred ca anume asa ar trebui sa fie facultatea, pentru ca ea trebuie sa iti ofere un echilibru intre viata sociala si academica. Materia este foarte structurata aici ai accesibilitate si in timpul liber la ea, pentru ca este o platforma activa intotdeauna unde poti privi din nou cursul. Am avut norocul sa pot sa ma inscriu la seminarii fizic si practic acum deja sunt in perioada sesiunii.” , povesteste ea. 

Ups, she did it again! Britney Spears este din nou insarcinata! Poate chiar cu gemeni!

Aceasta a tinut sa precizeze ca rezoneaza foarte mult cu acest oras pentru ca simte libertatea pe care nicaieri altundeva nu a mai simtit-o.

Tanara mai si lucreaza pe langa activitatea sa academica. Lavinia a povestit ca este si o profesoara de canto, iar orele le preda online: „Sunt fericita pentru ca m-au contactat moldoveni aflati in Marea Britanie. Sunt oameni cu care am colaborat anterior, sau cu care urmeaza sa colaborez. Si din punct de vedere muzical ma stimuleaza cumva.” , spune ea. 

Ea ne-a povestit ca isi doreste sa revina la Chisinau pentru a-si revedea parintii si pentru a canta. 

Prezentatoarea ucraineana Masha Efrosinina a recunoscut ca, din cauza razboiului, nu mai comunica cu rudele sale din Kerci: „Despre ce ar trebui sa vorbesc cu ei?”

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie