17.06.2022
Cum sa-l faci sa-si uite fosta iubita, in functie de zodia lui: „Fa-l sa se simta in siguranta si va fi al tau!”

Drumul catre inima unui barbat este intotdeauna diferit, in functie de ceea ce spune zodia lui despre el!

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Drumul catre inima unui Berbec ar putea parea simplu, dar nu este chiar asa, mai ales cand inca sufera dupa fosta iubita.

El isi doreste pe cineva cu care sa poata avea o relatie infacarata, aproape imediat dupa ce s-au intalnit prima data, pentru a putea uita trecutul.

Pentru Berbec, dragostea si pasiunea sunt elementele de baza intr-o relatie, asa ca daca nu esti pregatita pentru ceva fierbinte si indraznet, atunci probabil nu vei avea nicio sana sa-l faci sa uite de fosta iubita.

Cea mai usoara cale catre inima lui este sa fii dispusa sa faci lucrurile curajoase pe care si le doreste. Atat timp cat esti dispusa sa calatoresti cu el pe aceste valuri de intensitate si pasiune, vei descoperi ca trecutul lui nu mai exista!

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Acasa este locul in care se afla inima Taurului. Pentru el, casa este sanctuarului lui si, chiar daca a trecut recent printr-o despartire, este dispus sa te lase sa intri atat timp cat joci dupa regulile lui, iar acest lucru te va conduce catre inima lui.

Ofera-i dragoste, atingere si multa relaxare si fosta lui nu va mai exista.

Zodiile care vor mereu sa castige simpatia celorlalti

Atingerea este foarte importanta pentru el si il face sa simta ca se conecteaza cu adevarat cu tine ori de cate ori va tineti de mana. Si daca esti genul care prefera sa ia mancare la pachet in loc de o cina eleganta, Taurul se va indragosti iremediabil de tine si nu va mai exista alta femeie pentru el.  

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Comunicarea este cheia pentru inima Gemenilor, care sunt cunoscuti pentru ca trec foarte repede peste o relatie esuata. Asadar, sa nu te surprinda daca nativul din aceasta zodie abia s-a despartit de cineva si iti cere numarul de telefon.

Daca il vrei si vrei sa stergi memoria fostei lui definitiv din mintea lui, trebuie sa intri rapid in jocul lui si sa tii pasul cu el, deoarece altfel se va plictisi.

Chiar daca pare ca nu vrea e relatie seriosa, ci mai mult o aventura, el se distreaza in timp ce incearca sa te cunoasca cu adevarat. 

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Calea catre inima Racului este sa-i demonstrezi dragostea prin cuvinte si actiuni, nu ca in fosta relatie. El nu poate prospera intr-o relatie fara acestea doua, asa ca trebuie sa fii dispusa sa depui efort si la vorbe si la fapte daca vrei sa fie al tau trup si suflet.

Asta inseamna sa fii sincera si deschisa, in timp ce ai si gesturi de afectiune. Poate fi timid si neincrezor la inceput, mai ales dupa o despartire peste care inca nu a trecut.

Dar, daca ii vei demonstra ca nu te joci cu el, va fi al tau si numai al tau pentru totdeauna.

Leu (22 iulie - 22 august)

Leul este genul de persoana jucausa atat in dormitor, cat si in afara lui.

Calea catre inima lui, mai ales daca vrei sa-l faci sa o uite pe fosta, este sa fii dispusa sa te distrezi cat mai mult cu el, indiferent daca asta inseamna o bataie cu perne sau un parc de aventura in weekend. Leul cauta mereu urmatorul mare fior pe care sa-l impartaseasca cu cineva, nu vrea sa fie singur si aiba timp de amintiri dureroase.

Atat timp cat ii poti hrani nevoia de pasiune aprinsa, el va fi mai mult decat dispus sa te lase sa ocupi total locul gol din inima lui.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Daca vrei sa gasesti drumul catre inima barbatului Fecioara, trebuie sa fii tu insati si sa ai inima deschisa, deschisa posibilitatii ca orice se poate intampla atunci cand esti cu o Fecioara.

Zodiile alaturi de care poti avea o conexiune emotionala profunda

Fecioara crede intr-o abordare sensibila si echilibrata a iubirii, motiv pentru care este cea mai stabila zodie, dar si cea care sufera enorm in cazul unei despartiri.

Ar putea parea plictisitor si metodic, dar el nu vrea sa se arunce cu capul inainte pentru a suferi din nou. Calea catre inima lui este sa stii exact ce vrei intr-o relatie.  

Nu cauta jocuri sau acte de romantism, vrea pe cineva inteligent care sa nu il mai dezamageasca. Fa-l sa aiba un sentiment de mandrie si implinire ca este cu tine si fosta lui nu va mai exista. El prefera sa fie singur decat sa aiba alaturi pe cineva nepotrivit.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Intreaga lume a Balantei se invarte in jurul dragostei. Asadar, cand se desparte de cineva, sufera enorm si nu uita prea repede.

Calea catre inima lui este aceea de a avea aceeasi dragoste de oferit ca si el. El vrea pe cineva cu care sa impartaseasca pasiunea pentru romantism, inclusiv cine la lumina lumanarilor, plimbari sub clar de luna sau sunat la 3 dimineata doar pentru a spune TE IUBESC.

Daca poti face asta, fosta lui iubita e ca si cum nu ar fi existat vreodata, deoarece cu siguranta nu i-a oferit toate aceste lucruri daca s-au despartit. Dar, tu da!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul poate fi un om greu de citit, mai ales ca ii este greu sa se deschida catre oricine. Asadar, e aproape imposibil sa iti dai seama daca inca se mai gandeste la fosta iubita sau nu.

In mod evident, are nevoie de intensitate si pasiune in relatia sa si cu greu isi dezvaluie vulnerabilitatile. Daca vrei sa gasesti drumul spre inima lui si sa-si uite trecutul, va trebui sa-i demonstrezi ca esti prietena lui.

Fa-l sa se simta in siguranta si va fi al tau!

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Sagetatorul este un amant generos, atat timp cat nu sufera dupa vreo fosta iubire. Atunci cand e intr-o relatie serioasa, e genul de partener care ofera mai mult decat primeste.

Daca vrei sa descoperi calea spre inima lui, trebuie sa fii dispus sa lasi relatia sa-si urmeze cursul firesc, fara sa fortezi nimic. Are nevoie de cineva care sa creasca impreunp cu el, cineva de la care poate invata.

Cu totii am fost nevoiti sa renuntam la oameni pe care i-am indragit candva! Afla cum spui adio persoanei pe care o iubesti, in functie de zodia ta

Mai presus de orice, daca banuiesti ca inca nu si-a uitat fosta iubita, trebuie sa stii ca el are nevoie de umor, o minte deschisa in dormitor si libertate si independenta in orice altceva.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este semnul zodiacal care vede relatia ca pe o investitie. Probabil daca a trecut recent printr-o despartire, este foarte dezamagit si se intreaba ce nu a facut corect de a iesit in pierdere. Dar, ceea ce nu stie el este ca poate a iesit in castig!

Vrea sa stie ca timpul si efortul pe care le depune nu mai sunt iar degeaba, ci ca vor avea rezultate foarte bune mai tarziu.

Partenera sa ideala este cineva care se gandeste serios sa faca relatia sa functioneze, nu ca fosta lui care astepta doar de la el.

Calea catre inima lui este sa fii la fel de dedicata ca si el. Isi doreste pe cineva care sa poata construi ceva durabil si care nu se va speria cand va incepe sa vorbeasca despe viitorul vostru apartament sau despre cum va veti numi copiii.  

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Varsatorul este unul dintre acele semne zodiacale care nu cauta ceva specific intr-o relatie, dar stie exact ceea ce isi doreste. Cand nu obtine, pune punct, dar asta nu inseamna ca uita usor.

El tinde sa aleaga oameni care sunt diferiti si unici in felul lor, fie ca asta inseamna par roz sau un cercel in limba. Dar, mai mult decat atat, Varsatorul este atras de inteligenta.

Daca ii poti arata ca nu iti este frica sa porti conversatii profunde pana noaptea tarziu, el se va indragosti de tine si va uita de fostele lui iubite.

Isi doreste pe cineva interesant si liber, dar drumul catre inima lui este sa te asiguri ca poti mentine echilibrul intre o relatie solida si o viata plina in afara relatiei.

Vrei sa primesti mai multe sfaturi astrologice si previziuni pe e-mail? Lasa-ne adresa ta si iti vom trimite. Inscrie-te AICI

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Romantismul si Pestii merg mana-n mana. Desigur, ei pot fi si reci si calzi din cauza naturii duale, dar asta nu inseamna ca este imposibil sa-i iubesti.

Calea catre inima unui nativ din Pesti este sa te conectezi sufleteste cu el. Este foarte influentat de poezie, muzica si romantism, asa ca are nevoie de cineva care sa-i inteleaga sensibilitatea si latura artistica.

Ca sa fie al tau si gandul sa nu-i mai zboare la fosta iubita, cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faci este sa-i arati ca il iubesti fara sa-l sufoci.

Top 5 cele mai sexy zodii de femei: „Femeia capricorn are standardele inalte si nu renunta la ele...” - FOTO

Pestii au nevoie atat de afectiune, cat si de spatiu pentru a fi fericiti intr-o relatie. Este un echilibru dificil, dar despre asta este vorba in cazul lor.

Articole din aceeasi categorie