16.06.2022
Zodiile care vor mereu sa castige simpatia celorlalti

Unii oameni tanjesc dupa atentia celorlalti si vor mereu sa fie placuti si considerati simpatici. Dar, pot face acest lucru si din cauza unor nesigurante si neimpliniri personale.

Zodiile care se afla pe aceasta lista au o stima de sine scazuta si cauta in permanenta sa fie validate de altii, dar se si ghideaza in multe contexte dupa opiniile celor din jur. Uneori, isi proiecteaza o viata mai buna decat cea pe care o traiesc, in incercarea de a parea altcineva si de a fi acceptate.

Fecioara

Fecioarele au o parere foarte buna despre ele si se asteapta ca restul sa le aprecieze tot timpul. Vor mereu sa isi puna in valoare calitatile si aptitudinile. Isi protejeaza reputatia cu orice pret si isi calculeaza fiecare pas pe care il fac. Nu accepta sa faca greseli, iar pentru a castiga simpatia celorlalti, sunt in stare si sa minta.

Zodiile alaturi de care poti avea o conexiune emotionala profunda

Capricorn

In cele mai multe dintre situatii, Capricornii incearca sa isi pastreze calmul, dar nu suporta deloc ideea de a gresi intr-o cearta. Le este teama de esecuri, dezamagiri si sa piarda, fiind competitivi de fel, asa ca pentru a-si pastra imaginea de invingatori ar fi capabili sa transforme orice moment neplacut in avantajul lor.

Gemeni

Gemenilor le place sa fie in centrul atentiei si cauta cu fiecare situatie validarea altora. Vor sa fie rasfatati mereu, in special de partenerul de cuplu, iar daca nu se intampla asta, nu vor fi prea fericiti. Incearca prin diverse mijloace sa fie considerati simpatici, dar uneori trebuie sa accepte ca pot exagera si ca nu pot fi pe placul tuturor.

Cu totii am fost nevoiti sa renuntam la oameni pe care i-am indragit candva! Afla cum spui adio persoanei pe care o iubesti, in functie de zodia ta

Scorpion

Scorpionii sunt prieteni de nadejde si niciodata nu prea te poti supara pe ei. Au incredere deplina in persoanele apropiate si vor mereu sa le fie alaturi, in special in momentele dificile. Fiind dornici sa primeasca validarea pe care o considera din partea celor din jur, nu ar trebui sa te surprinda daca vor incerca sa fie mereu pe placul tuturor. 

Articole din aceeasi categorie