13.06.2022
Cu totii am fost nevoiti sa renuntam la oameni pe care i-am indragit candva! Afla cum spui adio persoanei pe care o iubesti, in functie de zodia ta

Niciodata nu este usor. Noi toti am fost nevoiti sa spunem adio persoanelor pe care le-am iubit candva, insa cum reactioneaza fiecare persoana in momentul in care face acest pas? Unii oameni sunt tristi, altii fericiti, unii poate nu vor putea trece peste niciodata, iar altii nu au nimic de spus.

Indiferent de modul in care ne exprimam emotiile, adevarul este ca sa spui adio este un lucru dificil.

Te-ai intrebat vreodata de ce reactionezi intr-un anumit fel? Citind ceea ce are semnul tau zodiacal are de spus, este un mod interesant de a-ti intelege reactiile in fata incercarilor din viata.

Berbec

Berbecii simt nevoia de obicei sa fie activi tot timpul. Acestia sunt foarte optimisti, aleg sa priveasca partea frumoasa a vietii si sunt curiosi de lucrurile frumoase pe care viata urmeaza sa le ofere. Este foarte dificil pentru ei sa vada partea rea in aceasta situatie, ceea ce este si in favoarea persoanei de la care isi iau la revedere.

Taur

Top 5 cele mai sexy zodii de femei: „Femeia capricorn are standardele inalte si nu renunta la ele...” - FOTO

Taurii sunt extrem de intelegatori. Atunci cand prietenii sau familia au nevoie de ei, acestia vor fi acolo indiferent de moment sau situatie. Sunt rabdatori si devotati, si chiar daca cineva nu este gata sa spuna ultimul la revedere, ei sunt dispusi sa astepte pana va fi momentul potrivit.

Gemeni

Gemeni se descurca foarte bine la momentul in care isi vor lua adio. Sunt expresivi, afectuosi si intotdeauna stiu ceea ce trebuie sa zica. Cu toate ca sunt buni in aceste discutii, pot fi si indecisi. In general, stiu ceea ce au de zis, insa cateodata se tem sa spuna prea multe intr-un moment mai serios. Din aceasta cauza, momentele de adio pot fi mai extravagante, precum o petrecere sau un cadou, asta deoarece au tendinta de a fi creativi. Totodata, vor sa isi depaseasca nesigurantele pe care le au cu privire la acest subiect.

Rac

Racii tind sa devina emotivi si sentimentali in aceste momente. Ei sunt dispusi sa ajute tot timpul si sunt foarte apropiati de familie, asa ca momentul in care sunt nevoiti sa spuna adio este putin cam dur pentru ei. Pentru a-si reveni, este foarte important sa isi ofere timp de gandire si de vindecare, deoarece ei pretuiesc foarte mult relatiile pe care le au, mai mult decat orice persoana.

Leu

Leii sunt foarte creativi si isi folosesc mintea ca sa rezolve orice problema pe care o au, inclusiv momentul in care trebuie sa spuna adio. Poate dura ceva pana cand vor putea intelege ceea ce simt, astfel incat ar trebui sa isi acorde un timp de gandire, pana cand vor fi siguri ca vor reusi sa spuna ceea ce simt.

Fecioara

Top 6 cupluri carora astrologii nu le dau nicio sansa, insa realitatea ii contrazice

Nativii Fecioara au o metoda mai analitica in ceea ce priveste aceste momente, comparativ cu alte zodii. Vor dori sa scrie despre acest moment, pentru a fi siguri ca au acoperit fiecare detaliu important pentru despartire. Ei vor munci din greu pentru a fi siguri ca cei iubiti stiu cata dragoste le poarta si vor face ultimele momente impreuna memorabile.

Balanta

Ei sunt adeptii pacii si corectitudinii, iar asta inseamna ca tind spre a lasa toate resentimentele sa dispara, inainte de a fi pregatiti sa spuna adio. Cu toate ca in prima faza, din cauza slabiciunii lor, vor avea resentimente, in final vor intelege ca este timpul sa lase totul in cursul normal al vietii. Sunt buni ascultatori, iar in aceste momente, prefera sa asculte ceea ce au de spus prietenii sau familia.

Scorpion

Scorpionii nu au niciodata probleme in a-si exprima sentimentele si momentele de adio li se par usoare. Sunt curajosi si prieteni adevarati, asadar in timpul acestor momente, nu se abtin de la nimic si spun tot ceea ce au de spus. Indiferent de cum se desfasoara situatia, ei raman prieteni buni si loiali.

Sagetator

Sagetatorii sunt energici, adora sa calatoreasca si se bucura de libertate. In momentele de adio, ei adopta o alta atitudine fata de cea normala si iau totul ca pe o oportunitate de a face ceva ce si-au dorit intotdeauna impreuna cu cei iubiti. Este posibila si o conversatie filozofica cu persoana de care se despart. Care este momentul tau preferat pe care l-am trait impreuna? Care este cel mai bun sfat pe care mi l-ai putea da? Nimic nu va sta in calea unui sfarsit amiabil.

Capricorn

Pentru Capricorni este foarte greu sa spuna adio, ei fiind foarte apropiati de familie, iar momentele de despartire ii vor afecta foarte tare. Au insa control asupra oricarei situatii, deci emotiile s-au putea sa nu ii cuprinda atat de tare in aceste momente. Cel putin pana la momentul de dupa despartire.

Varsator

Pentru aceste zodii nu exista subiecte tabu si poti discuta cu ele despre orice! Afla care sunt patru dintre cele mai deschise semne zodiacale

Varsatorii tind sa evite sa se exprime emotional si gandesc foarte mult. Ei prefera sa se gandeasca mai intai cum sa spuna adio pana la momentul in care o vor face. Cateodata le este greu sa exprime ceea ce simt pentru ca nu isi pot calma gandurile. S-ar putea sa isi faca un discurs pentru a fi siguri ca vor spune tot ceea ce vor.

Pesti

Pestii au un talent artistic si probabil ca vor scrie un cantec de adio sau cel putin, vor pregati un playlist cu melodiile care le-au ascultat in momentele frumoase pe care le-au trait impreuna cu cei dragi de care urmeaza sa se desparta. Ei au foarte multa compasiune pentru cei din jur si, cand cineva pleaca, ei tin cont foarte mult de sentimentele lor si isi fac un tel din a le oferi blandete, intelegere si caldura.

Articole din aceeasi categorie