14.06.2022
Zodiile alaturi de care poti avea o conexiune emotionala profunda

O conexiune emotionala se formeaza atunci cand partenerii isi arata cu lejeritate si partile vulnerabile, nu fug de intimitate si vor sa descopere cat mai multe unul despre celalalt.

Nu este imposibil sa ai o conexiune emotionala cu partenerul tau de cuplu. Presupune o comunicare mult mai atenta si constienta asupra nevoilor si asteptarilor pe care le aveti. Sunt cateva zodii care formeaza alaturi de partenerii lor conexiuni emotionale autentice si invata in permanenta unul de la celalalt, iar legatura lor trece dincolo de atractia fizica.

Pesti

Pestii sunt recunoscuti pentru grija pe care o poarta fata de persoanele iubite. Sunt considerati cei mai empatici si nu este intamplator acest lucru. Daca vad pe cineva care sufera, nu vor sta si vor vrea sa isi ofere ajutorul, chiar si cu o vorba buna. Cu ei poti crea o conexiune emotionala profunda si de lunga durata.

Cu totii am fost nevoiti sa renuntam la oameni pe care i-am indragit candva! Afla cum spui adio persoanei pe care o iubesti, in functie de zodia ta

Rac

Sunt rare momentele in care Racii se pun pe primul loc. Sunt protectori fata de cei din jur, dar si sentimentali. Cauta in partenerii lor de cuplu confort din punct de vedere emotional, precum si siguranta ca nevoile lor vor fi indeplinite. Sunt convinsi de faptul ca ii pot ajuta si pe altii sa se dezvolte si sa devina mai buni.

Varsator

Varsatorii cauta in permanenta sa aiba in preajma persoane cu care sa isi poata impartasi din interese si pasiuni. Nu se multumesc niciodata cu putin si vor sa fie cu oameni cu care pot purta conversatii pe subiecte profunde. Isi doresc sa se conecteze la nivel emotional cu un partener de cuplu.

Pentru aceste zodii nu exista subiecte tabu si poti discuta cu ele despre orice! Afla care sunt patru dintre cele mai deschise semne zodiacale

Berbec

Nativii Berbec aproape niciodata nu isi ascund emotiile. Sunt de parere ca este mult mai bine sa fie vulnerabili pentru ca prin felul acesta oamenii ii pot vedea si cunoaste asa cum sunt cu adevarat. Vor sa aiba relatii pasionale si sa formeze conexiuni profunde cu ceilalti.

Articole din aceeasi categorie