11.06.2021
VIDEO - Tina Karol a cazut de pe scena chiar in timpul concertului: un incident incomod

Artistilor li se intampla des sa aiba momente care nu merg conform planului in timpul concertelor.

Nimeni nu este imun la astfel de situatii. Nici macar Tina Karol, care este cea mai cunoscuta interpreta ucraineana, cu un numar extrem de mare de fani.

Pe internet a devenit viral un moment din timpul concertului Tinei la Odessa. Interpreta isi facea show-ul in mod obisnuit, dar se pare ca la un moment dat ceva a destabilizat-o si aceasta a cazut pe spate. Din fericire, dansatorii care erau in preajma vedetei i-au venit rapid in ajutor, astfel incat unii dintre cei prezenti nici nu au remarcat incidentul.

Acum - o bomba sexy de care este indragostit Dan Balan, inainte - o femeie cu forme mai voluptuoase! Cum arata Tina Karol la apogeul greutatii sale

Aceasta nu a fost singura astfel de situatie din cariera Tinei. In 2015, concertand la Kiev, chiar inainte de a urca pe scena, Karol si-a rasucit piciorul si a stat pe scaun in fata publicului pentru jumatate din spectacol, apoi s-a ridicat totusi si a dansat pe cateva piese.

Tina Karol fiind cea mai populara cantareata din Ucraina, toate biletele sunt intotdeauna epuizate pentru concertele ei. Un alt atu al ei este ca faptul are cel mai mare club de fani din Ucraina, care o admira nu doar pe ea, ci si pe moldoveanul Dan Balan si presupusa lor relatie.

Chiar si dupa ce Vladimir Zavadyuk (producatorul general al postului TV 1+1) a anuntat ca flirtul lor a fost un scenariu, fanii nu au incetat sa creada in „chimia dintre antrenori” ai proiectului Vocea Ucrainei.

Primul comentariu de la Tina Karol, despre relatia cu Dan Balan. „Oare flirtul este o minciuna? Este un joc al umbrelor romanticii.”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie