17.05.2021
Primul comentariu de la Tina Karol, despre relatia cu Dan Balan. „Oare flirtul este o minciuna? Este un joc al umbrelor romanticii.”

Dupa ce Dan Balan a venit cu primele comentarii referitor la relatia cu Tina Karol, artista din Ucraina a decis si ea sa nu taca.

Dan Balan a spus adevarul despre relatia cu Tina Karol. „In ce consta minciuna?”

Recent, producatorul celui mai apreciat canal TV din Ucraina 1 + 1, Volodymyr Zavadyuk, s-a prezentat la un eveniment de amploare, unde a spus ca povestea Tinei Karol si a lui Dan Balan este o inventie a regizorilor. 

Prin intermediul retelelelor de socializare, Tina Karol a tinut sa le explice fanilor sai care e adevarul referitor la relatia cu Dan Balan.

„Oare flirtul este o minciuna? Este un joc al umbrelor romanticii. Noi am fost sinceri si aceasta este istoria noastra. Cum va fi mai departe - acesta este secretul paradisului.”, a scris Tina, in instastory.

Cu cateva zile in urma, si Dan Balan a scris pe pagina sa de Instagram despre faptul ca ei nu au mintit cu nimic: „Nu am anuntat niciodata niciun fel de relatie intre noi, cu exceptia uneia prietenoase .. ceea ce ati vazut la emisiune a fost o simpatie sincera ... si apoi oamenii s-au gandit, s-au inventat .. si au hotarat ca exista ceva apoi o inselaciune ... dar ce a spus producatorul despre „povestea inventata” .. a vrut sa spuna ca initial a venit cu ideea ca ar fi bine pentru spectacol daca am avea o „legatura romantica” .. dar, in final, de fapt, a fost o simpatie sincera ... ceva ce toata lumea a observat in emisiune .. fara nicio inselaciune ...”

Producatorul emisiunii „Vocea Ucrainei”  a recunoscut ca scopul principal era sa-l faca pe Dan Balan sa creada ca Tina il place si invers, Tina sa se simta placuta de moldovean. Producatorul afirma ca acest lucru le-a reusit de minune.

N-o sa-ti vina sa crezi! Producatorul postului TV 1 + 1 a recunoscut ca idila lui Dan Balan cu Tina Karol a fost fictiva

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie