11.05.2021
N-o sa-ti vina sa crezi! Producatorul postului TV 1 + 1 a recunoscut ca idila lui Dan Balan cu Tina Karol a fost fictiva

Producatorul celui mai apreciat canal TV din Ucraina 1 + 1, Volodymyr Zavadyuk, s-a prezentat la un eveniment de amploare, unde a povestit un secret pastrat aproape doi ani.

Dupa cum s-a dovedit, povestea Tinei Karol si a lui Dan Balan, care a inceput in sezonul al noualea al emisiunii „Vocea Ucrainei”, a fost o inventie a regizorilor. Datorita acestui lucru, ratingurile proiectului au crescut considerabil.

Zavadyuk recunoaste ca participantii la sezoanele noua si zece au fost destul de talentati, dar aceasta poveste de dragoste a adaugat vizibilitate show-ului.

Fostul iubit al Tinei Karol - detalii despre relatia lor din tinerete: „Ea avea totul, dar eu nu aveam nimic”

Vladimir Zavadyuk recunoaste ca scopul lor principal era sa-l faca pe Dan Balan sa creada ca Tina il place si invers, Tina sa se simta placuta de moldovean. Producatorul afirma ca acest lucru le-a reusit de minune.

Cu toate acestea, nu intregul public a apreciat marturisirea lui Vladimir.

Tina Karol ii calca pe urmele lui Dan Balan. Ucraineanca si-a intristat fanii cu vestea ca nu va mai face parte din show-ul „Vocea Ucrainei”

Iata ce se scrie in comentariile de pe conturile create de fani ale lui Dan Balan si Tina Karol:

Comentariile internautilor despre faptul ca Vladimir Zavadyuk a recunoscut ca povestea romanului de Tina Karol si Dan Balan a fost fictiune

Zavadyuk totusi a remarcat ca scenariul s-a transformat intr-o realitate. Asadar, se pare ca acum Tina si Dan ar trebui sa aiba o relatie cu adevarat.

Nici cantareata ucraineana, nici interpretul moldovean, nu au comentat aceasta marturisire.

Rochia Tinei Karol s-a descheiat si a cazut de pe ea, in timpul filmarilor unui show TV. Reactia vedetei a fost absolut incredibila

Articole din aceeasi categorie