04.07.2022
Parisul nu este doar orasul iubirii, dar si al dezamagirii! Cel putin asa a fost pentru interpreta Vlada Botan. Vezi ce s-a intamplat cu tanara artista in aeroport: „Asta e viata mea, e iesita din comun” - VIDEO

Vlada Botan este una dintre cele mai cunoscute bloggerite din Republica Moldova. Aceasta impartaseste mereu cu abonatii sai momentele frumoase din viata sa. Recent, interpreta a plecat la Paris, impreuna cu doua fete dansatoare, pentru a evolua in cadrul unui eveniment. Totul ar fi fost bine, daca nu ceea ce s-a intamplat cu tanara la aeroport, inainte de zbor. Despre ce este vorba, vezi in articolul de mai jos. 

Vlada Botan a aparut pe Instagram in lacrimi. Tanara a povestit ca nu a putut zbura in Moldova, din cauza ca nu avea loc in avion. 

„Din toate trei, eu nu am loc in avion”, a spus Vlada, mentionand ca a patit-o grav. 

Dupa ce s-a linistit putin, interpreta a facut un mic rezumat si a povestit tot ce s-a intamplat. 

Nina Cretu - indragostita de stilul retro! Vezi top 6 tinute de inspiratie vintage de la aceasta, dar si articolele impresionante pe care le detine in garderoba sa: „Esti zeita frumusetii si a bunului gust...” - FOTO

„Trebuia sa avem zborul la 2:55 si pe panou ne arata ca se retine. Pe panou de obicei scrie cand trebuie sa mergi sa faci check-inul, insa nu aparea. Noi asteptam, asteptam. Si cand am mers singure sa intrebam de check-in, nou ni se spune ca noi am intarziat, ca deja nu mai putem face lucrul acesta. Pana la urma am rezolvat, a venit doamna, am facut check-inul, Irina trece, Carolina trece, iar mie imi spune ca nu am loc in avion, ca voi ramane aici. Fetele au plecat si eu trebuie sa ma descurc”, a explicat artista. 

Dupa spusele sale, acesta a fost probabil cel mai stresant moment din viata sa. „Am inceput sa tremur foarte tare. Am sa caut un autobuz, am sa merg inapoi la Paris. Nu am internet, nu am nimic, sunt doar eu si valiza mea. Trebuie sa rezolv totul”. 

„Eu cred ca prima data am trait un stres atat de mare in viata mea. Niciodata nu am patit asa ceva. Nici nu m-am asteptat. Eu atat de mult m-am bucurat ca totul mergea atat de bine. A fost un moment foarte rapid, in care trebuia sa alegem cine din noi pleaca si cine ramane. Am ales ca fetele sa mearga, pentru ca biletele erau sa se piarda, iar noi am achitat pe ele 1500 de euro, au fost foarte costisitoare”, a afirmat Vlada Botan.

Premiera muzicala de la Johy Davis! Interpretul a lansat piesa „Without You”. Afla cine a compus versurile si linia melodica a cantecului - VIDEO

Dupa ceva timp, interpreta a rezolvat situatia. A cumparat un bilet si a mers intr-un hotel din apropierea aeroportului din care trebuia sa zboare in dimineata urmatoare. 

„Sunt atat de recunoscatoare oamenilor pe care ii am in jurul meu, pentru ca eu doar am postat si peste vreo 10 oameni deja se porneau dupa mine. A fost un stres imens pentru mine. Deja imi vine sa plang de fericire, pentru ca am primit mult sprijin”, a tinut sa adauge Vlada. 

Stati ca asta nu este totul. Persoana care a ajutat-o sa isi ia biletul i-a gresit numele si a scris-o ca Vlada Boatan in loc de Botan. „Asta e viata mea, e iesita din comun”. 

Intr-un sfarsit, totul a fost bine, iar vedeta a scris ca spera sa ajunga cu bine acasa. „Azi precis ajung acasa”. 

„O adevarata Barbie!” Daniela Costetchi - schimbare de look nemaipomenita. Vezi cum arata acum bloggerita - FOTO

Vlada Botan este o interpreta si bloggerita din Republica Moldova, cunoscuta in sprecial in mediu online. Pe Instagram are o cumunitate de peste 129 de mii de urmaritori, iar pe Tik-Tok a acumulat peste 1 milion de aprecieri la videourile sale.

Sarbatoare in familia Cuciuc! Andreea a implinit 15 ani. Vezi modul inedit prin care interpreta le-a multumit celor care au felicitat-o cu ocazia zilei sale de nastere - VIDEO

Sursa VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie