04.07.2022
Sarbatoare in familia Cuciuc! Andreea a implinit 15 ani. Vezi modul inedit prin care interpreta le-a multumit celor care au felicitat-o cu ocazia zilei sale de nastere - VIDEO

Fiica interpretului Igor Cuciuc a implinit recent 15 ani. Cu aceasta ocazie tanara a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie, dar si o descriere reprezentativa.

Din fotografii se poate intelege faptul ca tanara si-a sarbatorit aniversarea la mare. „Chapter 15 episode 1”, in traducere „Capitolul 15 episodul 1”, a scris Andreea.

Au asteptat cu nerabdare vacanta! Vezi cum au petrecut timpul reporterii de la O Seara Perfecta la un bazin din capitala: „Chiar am savurat acest sezon, a fost cu de toate” - VIDEO

Andreea a primit zeci de mesaje de felicitare atat din partea celor dragi cat si de la fanii sai. „La multi ani.”, „Iti doresc o zi de neuitat, dorinte implinite, momente frumoase si multe realizari. Te pup si te cuprind.”, „La mult anisori.”

Pentru a le multumi celor care nu au uitat de ziua sa de nastere, Andreea le-a interpretat un refren muzical. „Eu vreau sa va multumesc printr-un refren muzical scris special pentru voi astazi.”, a mentionat artista.

„O adevarata Barbie!” Daniela Costetchi - schimbare de look nemaipomenita. Vezi cum arata acum bloggerita - FOTO

Andreea Cuciuc este o artista din Republica Moldova si fiica interpretului Igor Cuciuc.

Articole din aceeasi categorie