04.07.2022
Nina Cretu - indragostita de stilul retro! Vezi top 6 tinute de inspiratie vintage de la aceasta, dar si articolele impresionante pe care le detine in garderoba sa: „Esti zeita frumusetii si a bunului gust...” - FOTO

Stilul sau de viata, regimul sanatos, vacantele si nu in ultimul rand tinutele cu aspect vintage impresionant au adunat de-a lungul timpului pe blog-ul de Instagram al Ninei Cretu o comunitate de peste 230.000 de oameni. Pentru ca este adorata si adesea intrebata de unde isi achizitioneaza sau isi coase tinutele sale caracteristice, iata o lista cu cele mai memorabile si inspirationale outfit-uri vazute la modelul Nina Cretu. 

Tinutele impecabile, pline de rafinament si gratie te-ar putea face sa crezi la prima vedere ca Nina Cretu s-a nascut intr-un alt secol si a crescut intr-o cu totul alta zona. 

Tanara ofera publicului de pe Instagram o frumoasa imbinare a modernului si a stilului vintage, iar tinutele rezultate bucura cu adevarat ochiul celui ce priveste. 

Ninei ii reuseste perfect sa combine si sa asorteze piese emblematice din anii 70 cu accesorii inspirate, asadar, priveste mai jos pentru un plus de inspiratie in materie de tinute elegante. 

1.Un machiaj usor rebel, o fusta mini tipica anilor 2000 si o bluza retro poate fi un exemplu de tinuta impeabila pe care o poti purta in zilele toride de vara. 

Intr-o astfel de tinuta si-a facut Nina recent aparitia pe strazile din Italia, iar privirile trecatorilor cu siguranta au fost nelipsite.

„O adevarata Barbie!” Daniela Costetchi - schimbare de look nemaipomenita. Vezi cum arata acum bloggerita - FOTO

2. Pentru o tinuta vintage plina de farmec, iubita lui Renato Usatii a optat si de ziua sa. Aceasta a ales o rochie lunga evazata, cu un guler vintage care i-a conturat frumos feminitatea. 

3. Un costum clasic din satin alb si o combinatie armonioasa de perle a fost o alegere numai buna pentru o iesire intr-unul dintre cele mai frumoase orase ale Spaniei, si anume Marbella. 

4. Pentru ca adora sa calatoreasca si sa surprinda imagini impresionante, Nina a ales sa viziteze Venetia intr-o rochie neagra lunga, accesorizata cu o pereche de ochelari si o palarie din paie. 

Sarbatoare in familia Cuciuc! Andreea a implinit 15 ani. Vezi modul inedit prin care interpreta le-a multumit celor care au felicitat-o cu ocazia zilei sale de nastere - VIDEO

5. Cum altfel am mai putea savura un vin sec in Italia daca nu cu o esarfa stilata pe cap si cu o pereche de ochelari Prada? Iata exemplul Ninei, o tinuta vintage, rafinala si foarte stilata.

6. Comparata cu Josephine, Nina a impresionat si in orasul dragostei. Aceasta a ales sa viziteze muzeul Louvre din Paris, iar prezenta sa a fost incadrata perfect peisajelor artistice. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie