04.07.2022
Premiera muzicala de la Johy Davis! Interpretul a lansat piesa „Without You”. Afla cine a compus versurile si linia melodica a cantecului - VIDEO

Recent, artistul a anuntat pe pagina sa de Instagram despre faptul ca a publicat o noua piesa in mediul online.

„Dragii mei, vreu sa va bucur cu o noua piesa! Johy Davis - Without You. Audiere placuta.”, a mentionat Johy in mediul online.

Dupa o lunga perioada de timp, interpretul si-a bucurat fanii cu o melodie in limba engleza, denumirea careia se traduce ca „Fara tine”.

Versurile si linia melodica au fost compuse de tanara interpreta Ginia, iar productia a fost realizata de Sunburn Records.

Sarbatoare in familia Cuciuc! Andreea a implinit 15 ani. Vezi modul inedit prin care interpreta le-a multumit celor care au felicitat-o cu ocazia zilei sale de nastere - VIDEO

„Esti un copil minune, talentat! Iti uram succese mari pe viitor.”, „Inregistreaza aceasta piesa si in limba romana.”, „Johy, bravo. Ai un talent mare, iti doresc succes,”, au scris cativa internauti in sectiunea de comentarii a video-ului.

Johy Davis este un tanar artist de la noi, care se diferentiaza prin stilul extravagant. Este foarte activ pe pagina sa de Instagram, unde are aproape 70 de mii de urmaritori.

„O adevarata Barbie!” Daniela Costetchi - schimbare de look nemaipomenita. Vezi cum arata acum bloggerita - FOTO

Articole din aceeasi categorie