04.07.2022
„O adevarata Barbie!” Daniela Costetchi - schimbare de look nemaipomenita. Vezi cum arata acum bloggerita - FOTO

Daniela Costetchi, in varsta de 24 de ani, cunoscuta in mediul online datorita poeziilor sale, a postat recent pe pagina sa de Instagram mai multe imagini, unde o vedem altfel decat ne-am obisnuit. Tanara si-a indeplinit un vis pe care, dupa spusele sale, il poarta cu ea deja de mai multi ani. Vezi cum arata acum bloggerita in articolul de mai jos. 

Pe pagina sa de Instagram, Daniela Costetchi a publicat cateva imagini, unde apare intr-o rochie roz, cu imprimeu floral. Aceasta a scris:

„Mi-am indeplinit un vis. L-am purtat cu mine trei ani”, a scris cu mare entuziasm Daniela.

Dupa cum a mentionat tanara, acum sase ani, ea a avut parul aproximativ la fel de lung, insa la 18 ani l-a tuns. „Am comis greseala vietii si m-am tuns bob scurt”. 

Au asteptat cu nerabdare vacanta! Vezi cum au petrecut timpul reporterii de la O Seara Perfecta la un bazin din capitala: „Chiar am savurat acest sezon, a fost cu de toate” - VIDEO

De atunci, Daniela nu a mai reusit sa ajunga la lungimea initiala. „Nu am reusit si din cauza faptului ca am ales sa raman la blond, iar domnisoarele cu parul blond stiu cat de greu se intretine acesta”.

Urmaritorii sai au ramas incantati de noua sa schimbare de look. 

„Barbie”, „Minunata”, „Wow, iti sta foarte bine!”, „Esti fermecatoare”, „Cea mai frumoasa”, „Arati ca o printesa”, „Papusa Barbie”, „Wow superba, foarte buna alegerea”, „Daniela, esti foarte frumoasa”, „Arati ca o printesa din povesti”, „Papusa Barbie”, au scris internautii entuziasti.

Sanda Onica a lansat piesa care va rasuna la toate nuntile! Vezi cum suna „Cu nunta-n cap”, dar si marturisirile tinerei despre nunta sa si a lui Kapushon: „Evenimentele mici sunt mai de suflet” - VIDEO

Daniela Costetchi este o bloggerita din Moldova ce a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita poeziilor sale. Este foarte activa pe Instagram, unde are o comunitate de peste 280 de mii de urmaritori, atat din Moldova, cat si Romania. Este casatorita cu Catalin Soare, cu care in prezent traiesc aparte, si au o fiica, Leila. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie