30.04.2021
Olga Buzova - relatie cu PR managerul ei? DAVA va exploda de gelozie cand va vedea acest sarut

De ziua de nastere a PR managerului ei, Anton Bogoslavskii, Olga Buzova a publicat mai multe imagini care lasa loc de interpretari. Aceasta i-a facut cadou un inel cu diamant.

Olga Buzova nu si-a ascuns niciodata relatia stransa de prietenie pe care o are cu PR managerul ei, Anton Bogoslavskii. De-a lungul timpului, acesta a insotit-o pe artista la cele mai importante evenimente mondene, sarbatori de suflet pentru ea sau diferite calatorii - mai pe scurt, peste tot. Desi adesea erau surprinsi impreuna, fanii nu banuiau ca ar fi existat mai mult decat o prietenie intre cei doi, deoarece Olga manifesta astfel de relatii cu multi dintre apropiatii ei, dar ultimele imagini publicate de vedeta au starnit multe semne de intrebare.

Olga Buzova - in lacrimi la un eveniment monden din Rusia. De emotii, a incurcat iesirea

La data de 29 aprilie, Anton si-a sarbatorit ziua de nastere, cu ocazia careia a organizat o petrecere pe cinste, la care au participat mai multe celebritati si, desigur, Olga Buzova. Prezentatoare TV si-a pregatit o tinuta special pentru eveniment: o rochie din piele, neagra si scurta, asortata cu o geaca din piele si botine, toate impreuna creandu-i un look sexy.

Buzova i-a daruit omagiatului un inel cu diamante, iar Instagramul ei a fost plin de fotografii si videouri alaturi de el, intreaga zi.

Cand au aparut filmuletele de la petrecere, internautii au ramas surprinsi. Cei doi s-au afisat in ipostaze mai intime ca niciodata. Anton o tinea in brate pe Olga, isi spuneau cat de mult se iubesc, iar „cireasa de pe tort” a fost fotografia in care pare ca se saruta.

S-au despartit! „Ajutati-ma sa supravietuiesc. Sora a avut accident vascular cerebral, bunica lupta impotriva cancerului”. Perioada neagra din viata Olgai Buzova continua

In ianuarie anul acesta Buzova a anuntat ca nu mai formeaza un cuplu cu David Manukyan, alaturi de care a format un cuplu mai bine de doi ani. Relatia ei cu DAVA a fost unul dintre cele mai discutate subiecte in mass-media din Rusia chiar si dupa ce s-au despartit. O fi toate acestea strategii de promovarea pentru artisti, pe care chiar Anton le inventeaza sau intr-adevar Olga a inceput sa traiasca o noua poveste de dragoste, cu cineva care i-a fost mereu alaturi?

Sursa foto, video: Instagram

Articole din aceeasi categorie