04.04.2021
Olga Buzova, in rochie „de mireasa” pe covorul rosu. Vedeta straluceste la propriu dupa ce l-a uitat pe DAVA

Olga Buzova s-a prezentat pe covorul rosu intr-o rochie extrem de spectaculoasa, iar admiratorii ei au asociat-o cu o mireasa.

Chiar daca s-a despartit de DAVA si parea sa sufere extrem de mult din aceasta cauza, perioada trista din viata Olgai Buzova a trecut si aceasta straluceste din nou. Vedeta se bucura in continuare de o cariera de succes si apreciere din partea fanilor.

De data aceasta, prezentatoarea TV si-a impresionat publicul cu o rochie spectaculoasa, pe care a aparut-o pe covorul rosu la premiile Zarah TV. Buzova a intors toate privirile cu tinuta aleasa. Datorita rochiei bogate cu trena voluminoasa, artista a optat pentru o coafura lejera si un machiaj natural.

In descrierea postarii, Olga i-a indemnat pe fani sa adauge „primele ganduri, cand au vazut aceste fotografii”. Multi dintre fani au ales sa o complimenteze pe vedeta, unii au asociat-o cu o printesa, dar cei mai multi s-au gandit la nunta, dupa ce au vazut rochia cu care a defilat Buzova pe covorul rosu.

Olga Buzova, interpreta si prezentatoare TV extrem de cunoascuta in Rusia, obisnuieste sa poarte rochii care sa-i puna in valoare trupul tras prin inel si, purtandu-le cu multa gratie, reuseste sa atraga atentia celor din jur de fiecare data.

Olga Buzova - pregatita sa paraseasca lumea showbizului? „Acum vreau sa-mi daruiesc un copil mic mie, voua si tatalui, lumii!”

Scandal rusinos in showbizul rusesc: „Pur si simplu nu este demna”. Duma de Stat a raspuns dur la dorinta lui Buzova de a interpreta imnul Rusiei la Parada Victoriei

Sursa foto, video: Instagram

Articole din aceeasi categorie