22.04.2021
Dupa despartirea de Buzova, David Manukyan a slabit 18 kilograme. Cum e posibil?

Fostul iubit al Olgai Buzova a apelat la o procedura chirurgicala din cauza problemelor de sanatate, cu ajutorul careia a slabit 18 kilograme.

La patru luni dupa ce s-a aflat despre despartirea lui de vestita Olga Buzova, DAVA a trecut printr-o transformare radicala, slabind 18 kilograme. Vloggerul a apelat la procedura de liposuctie, prin care a scapat de grasimea abdominala si si-a infrumusetat aspectul fizic cu „patratele artificiale". 

Operatia nu a fost doar un moft al vedetei, ci o necesitate medicala si se pare ca DAVA nu intentioneaza sa ascunda acest lucru. Artisul a oferit si o declaratie cu privire la interventia suferita: „Cu fibroza de pe abdomen (atunci cand tesutul adipos intern este deformat) dietele nu sunt de ajutor. Doar o interventie chirurgicala poate fi de folos, iar acum, doua luni mai tarziu, rezultatul este vizibil", spune artistul.

Olga Buzova, in rochie „de mireasa” pe covorul rosu. Vedeta straluceste la propriu dupa ce l-a uitat pe DAVA

Transformarea l-a costat pe DAVA bani grei, insa de cand nu mai formeaza un cuplu cu Buzova, acesta investeste doar in imaginea proprie. Pentru interventie, Manukyan a scos din buzunar aproximativ un milion de ruble, de care s-a despartit odata cu cele 18 kilograme.

Acum artistul continua sa duca un mod de viata sanatos, fiind atent la alimentele pe care le consuma si dedicand timp sportului. Mai mult decat atat, el a inceput sa-si incante urmaritoarele cu fotografii de toata frumusetea.

Urmeaza inca o impacare? DAVA i-a propus Olgai Buzova o „intalnire de suflet”

Scandal rusinos in showbizul rusesc: „Pur si simplu nu este demna”. Duma de Stat a raspuns dur la dorinta lui Buzova de a interpreta imnul Rusiei la Parada Victoriei

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie