22.01.2021
S-au despartit! „Ajutati-ma sa supravietuiesc. Sora a avut accident vascular cerebral, bunica lupta impotriva cancerului”. Perioada neagra din viata Olgai Buzova continua

Olga Buzova a anuntat despartirea de Dava. Vedeta a vorbit despre acest lucru pe Instagram.

Citeste si :  Barack si Michelle Obama, aparitie eleganta la ceremonia de investire a lui Joe Biden FOTO

Olga Buzova si-a anuntat urmaritorii de pe Instagram despre faptul ca nu mai este impreuna cu Dava. Vedeta a recunoscut ca s-a despartit linistit, fara conflicte. Cauza nu a dezvaluit-o insa.

„Nu mai suntem. Sunt o fata libera. Trebuie sa scriu acest lucru, astfel incat sa nu existe intrebari inutile. Va rog sa nu mai puneti intrebari. Ajutati-ma sa supravietuiesc acum. Sora a avut accident vascular cerebral, mama si bunica sunt in Lituania. Bunica lupta impotriva cancerului. Si asta nu este tot prin ce trec acum. Ii sunt lui recunoscatoare pentru momentele de fericire. Am iubit si iubesc. Stiu ca ma iubiti.”

De curand, artista si-a sarbatorit ziua de nastere. Olga a implinit 35 de ani si a primit numeroase mesje de felicitari de la prietenii si fanii sai.

Citeste si :  Olga Buzova implineste astazi 35 de ani! Cum a surprins-o sora sa, Anna

Olga Buzova a format un cuplu cu David Manukyan de aproape 2 ani, iar fotografiile pe care le publicau pe retelele de socializare erau parca rupte din poveste, in special cele din calatorii.

Citeste si :  "Ziua imbratisarilor." Fotografie rara cu Anisoara Loghin si Radu Ginsari

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie