05.04.2021
Olga Buzova - in lacrimi la un eveniment monden din Rusia. De emotii, a incurcat iesirea

Aproape de fiecare data intrebarile incomode pentru Olga Buzova se termina cu lacrimi. Mai ales daca sunt adresate de fosta sa colega, Ksenia Sobchak.

Ieri, a avut loc mult asteptatul premiu muzical „Жара”. La eveniment a venit tot beaumonde-ul rusesc.. Olga Buzova a aparut cu o dispozitie buna, dar in curand aceasta a ajuns cu lacrimi pe fata.

Gazdele evenimentului au fost Ksenia Sobchak si Filip Kirkorov.  Si daca Olga are o relatie foarte calda si apropiata cu regele pop din Rusia, atunci scandalurile si certurile sunt asociate cu Ksenia Sobchak inca de pe vremea cand cele doua erau la Dom-2. Si de aceasta data, Ksenia a reusit sa o aduca pe Buzova in lacrimi.

S-ar parea ca trebuie sa te obisnuiesti deja cu maniera speciala de comunicare a Kseniei - jurnalistei ii place sa vorbeasca direct, gandindu-se rar la sentimentele altor oameni. Acest lucru s-a intamplat la „Жара”, cand Ksenia, in prezenta Olgai, l-a intrebat pe Filip Kirkorov despre relatia sa cu Dava (fostul iubit a Olgai). „De ce comunici cu Dava? Ce fel de PR e acesta? Iti plateste chiar pentru PR? ”, a intrebat Ksenia.

Kirkorov a incercat mult timp sa evite raspunsul la aceasta intrebare, dar Ksenia nu s-a linistit. Filip a raspuns ca relatia stransa a muzicienilor se bazeaza exclusiv pe dragoste si simtul prieteniei.

Ksenia si-a dat seama ca nici macar intrebarile directe nu au ajutat-o sa afle ceva de regele pop, a invitat vedetele sa urce pe scena pentru a anunta urmatoarea nominalizare. Aceasta onoare i-a revenit Olgai Buzova, care, nu a putut sa-si adune gandurile si sa exprime numele castigatorului. Cantareata a recunoscut ca era foarte nervoasa, iar asta s-a vazut. Cand vedeta si-a pierdut gandul in timpul discursului, Ksenia a spus ironic: „Citeste, totul este scris acolo. Sa te ajut sa citesti? "

Olga nu a aratat supararea sa pe scena​, imediat dupa anuntul castigatorului s-a indreptat repede in culise.  Buzova era nervoasa si chiar a incurcat iesirile, mergand spre o directie incorecta. 

Aceste momente le puteti vedea in videoclipul de mai jos:

Olga si Dava s-au despartit la sfarsitul lunii ianuarie a acestui an, dupa o relatie de un an si jumatate. Fata a lasat sa se inteleaga si de aceasta data ca femeia este de vina, dar nu a specificat care. Fanii il suspecteaza deja pe Dava de o aventura cu asistenta sa, dar nu a existat inca o confirmare oficiala.

Olga Buzova, in rochie „de mireasa” pe covorul rosu. Vedeta straluceste la propriu dupa ce l-a uitat pe DAVA

Urmeaza inca o impacare? DAVA i-a propus Olgai Buzova o „intalnire de suflet”

Articole din aceeasi categorie