22.01.2023
Ireland Baldwin: „Sarcina mea e dificila, iar faptul ca am idioti in familie nu ajuta” - FOTO

Ireland Baldwin „si-a dorit intotdeauna un copil cu persoana potrivita”, este fericita ca va deveni mama, dar sarcina ei este una foarte grea, dupa cum a marturisit chiar modelul american, intr-o postare pe Instagram.

Ireland asteapta primul sau copil cu muzicianul RAC (Andre Allen Anjos).

Tanara de 27 de ani a notat:

„Am crescut cu o perceptie dura despre cum arata dragostea cu adevarat”. „Intotdeauna mi-am dorit sa am un copil cu cineva care sa ne trateze corect si sa ne iubeasca neconditionat.”

Cleopatra Stratan si Edward Sanda, momente grele. Cei doi au stat separati timp de jumatate de an: „Am considerat acest obstacol un test in relatia noastra”

In lungul text pe care l-a publicat pe reteaua de socializare, Baldwin a indicat ca se simte „singura”. Ea si-a laudat partenerul de viata si a spus ca fara el, „mi-as fi pierdut mintile”. Dar si-a exprimat nevoia de si mai mult sprijin.

„Este greu sa nu fii cu adevarat aproape de familie, de exemplu, pentru ca ei traiesc departe sau pentru ca sunt niste idioti cu care nu vreau sa am nimic de-a face”, a scris Ireland. „Este greu sa-i vezi pe altii trecand prin asta, avand parintii aproape.”

Ireland a avut o viata de familie dificila. Parintii ei s-au despartit in 2001 si au dus o lupta aprinsa de patru ani pentru custodia ei. Batalia din tribunale a devenit extrem de urata in 2007, cand in presa a aparut un mesaj vocal furios pe care Alec Baldwin i l-a lasat fiicei sale de 11 ani. Actorul o numea „un porcusor nepoliticos, necugetat”.

Kim Besinger declara apoi pentru The Edit in 2016 ca divortul este „greu pentru un copil, indiferent cum s-ar intampla.”

Basinger a spus ca din cauza despartirii sale „publice si urate” si-a crescut fiica intr-un mod „neconventional”.

Ionela Tarus a implinit 18 ani! Cum si-a sarbatorit dansatoarea majoratul, dar si cum a fost felicitata de catre sora sa mai mare: „Fie ca aceasta varsta sa-ti aduca doar senzatii tari” - FOTO/VIDEO

„Am vrut doar sa fie libera”, a declarat Basinger atunci. „Daca voia sa-si ia prietenii si sa scrie pe pereti cu stiloul, era ok. Mi-am dorit ca ea sa aiba copilaria plina de dragoste, lumina si animale.”

In incheierea postarii sale, Ireland a explicat ca se afla intr-o faza diferita a vietii ei si a ales sa faca aceste marturisiri pentru ca si alte viitoare mame care trec prin situatii similare sa stie ca nu sunt singure.

„Tot ce se intampla acum cu sarcina merita, dar e bine sa recunosti cat de greu si infricosator poate fi”, a scris ea. „Nu esti singura”.

Cine e Rares Prisacariu, pustiul-minune care a primit Golden Buzz de la Smiley si Pavel Bartos la Romanii au Talent: „Pur si simplu ne-a uns pe suflet! A trebuit sa vina un copil sa ne aduca cu picioarele pe pamant” - VIDEO

Ireland si iubitul ei locuiesc si detin o afacere in Gearhart, Oregon.

Articole din aceeasi categorie