21.01.2023
Ionela Tarus a implinit 18 ani! Cum si-a sarbatorit dansatoarea majoratul, dar si cum a fost felicitata de catre sora sa mai mare: „Fie ca aceasta varsta sa-ti aduca doar senzatii tari” - FOTO/VIDEO

Tanara dansatoare din Republica Moldova, Ionela Tarus si-a sarbatorit ziua de nastere la 20 ianuarie. Aceasta a implinit frumoasa varsta de 18 ani. 

Pe pagina sa de Instagram, Ionela Tarus a publicat o serie de fotografii si filmulete din cadrul petrecerii pe care a dat-o cu ocazia majoratului sau. 

Pentru aceasta seara importanta, dansatoarea a optat pentru un costum intr-o nuanta verde aprinsa, un top negru si o pereche de pantofi pe platforma inalta, de culoarea bej. 

„O altfel de piesa”! Dara a lansat o noua melodie - „Melancolia”: vezi cat de bine suna aceasta - VIDEO

Aceasta si-a invitat la petrecere cele mai apropiate si importante persoane din viata. Cu totii s-au distrat, au servit vin spumant si s-au simtit bine. 

Dupa o pauza lunga, Emily Istrati revine cu noi forte in showbiz! Interpreta a lansat un nou single, alaturi de un videoclip oficial - FOTO/VIDEO

La finele sarbatorii, Ionela a avut parte de un tort delicios intr-un nivel, cu crema alba, decorat cu macarons si fructe proaspete, dar si decorat cu lumanari pe care aceasta le-a suflat dupa ce si-a pus o dorinta. 

De asemenea, tot in Story, Ionela a distribuit felicitarea surorii sale. Carolina Tarus a publicat o serie de fotografii unde apare langa sora sa mai mica si a scris un mesaj emotionant. 

„Pentru ca ai 18 ani si esti atat de emotiva. Asa arata un „adult” care plange de bucurie. Love you, Ionela Tarus. Varsta de 18 ani e despre magie. Fie ca aceasta varsta sa-ti aduca doar bucurii, senzatii tari, surprize placute si emotii de neuitat. Mama si eu mereu iti vom fi aproape”, a scris Carolina Tarus. 

Sarbatoare in familia Doinei Danielean! Fiul ei si-a sarbatorit ziua de nastere. Vezi ce a publicat jurnalista pe retelele sociale: „Ii multumesc lui Dumnezeu pentru tine” - FOTO/VIDEO

Ionela Tarus este o dansatoare din Republica Moldova. A devenit celebra la doar cinci anisori, cand alaturi de partenerul sau de dans, Mihai Ungureanu, participa la un concurs si cucerea milioane de oameni nu doar cu profesionalismul de care dadea dovada ci si cu zambetul ei molipsitor. In prezent, tanara locuieste in Marea Britanie impreuna cu familia sa, unde face si studiile. Tanara a reusit sa deschida, impreuna cu sora ei - Carolina, un studiou de dans la Londra, pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 16 ani. Pe langa dans, Tarus are si un blog personal de Instagram, acolo avand aproape 40 de mii de urmaritori virtuali.

Articole din aceeasi categorie