22.01.2023
Cine e Rares Prisacariu, pustiul-minune care a primit Golden Buzz de la Smiley si Pavel Bartos la Romanii au Talent: „Pur si simplu ne-a uns pe suflet! A trebuit sa vina un copil sa ne aduca cu picioarele pe pamant” - VIDEO

Rares a inceput sa invete poezii de la Scoala Populara de Arta. A invatat atat de multe, incat le-a pierdut numaratoarea.

Rares Prisacariu are 7 ani si este din Botosani si a venit la Romanii au talent 2023 cu un monolog. Este pasionat de actorie si ii place sa recite poezi, monologuri si texte de proza.

„Scrisoarea a III-a" este preferata lui pentru ca Mircea cel Batran este foarte ferm. Stie si texte in proza, monologuri, pe care le retine la virgula”. 

Asa ceva nu ai mai auzit niciodata! Andrea Fedi a starnit hohote de ras la masa juriului de la Romanii au Talent cu momentul sau: „30 de secunde fenomenale!” - VIDEO

„Investitia in educatie este solutia!”, a spus baietelul care si-ar dori ca oamenii sa citeasca mai mult.

Cand se va face mare vrea sa fie actor si sa joace mai multe roluri: violonist, profesor, preot, cantaret sau presedinte.

E lider in „Trupa Soriceilor” la actorie. Au interpretat impreuna la mai multe serbari „Cand pisica nu e acasa”. El era Soricel, Printul Miorlau si naratorul povestii.

„Un moment exceptional de la inceput pana la sfarsit”! Christian Stoinev, aplaudat in picioare de public si jurati la Romanii au Talent. E recunoscut la nivel mondial pentru acrobatiile pe care le face cu cateii sai - VIDEO

Juratii au ramas fara cuvinte dupa monologul rostit de pustiul in varsta de 7 ani pe scena talentelor. 

„Pur si simplu ne-a uns pe suflet! A trebuit sa vina un copil sa ne aduca cu picioarele pe pamant pe toti patriotii de ocazie. Va spun cu mandrie ca Rares Prisacariu este presedintele tarii Romanii au talent”, a spus Pavel Bartos. 

Andi: „Ai ceva al tau pus deoparte, intrucat acest discurs nu ne spune nimic nou, ne arata doar ca suntem un popor consecvent. Discursul e actual si de atunci pana astazi nu s-a schimbat absolut nimic. Drept pentru care mi se pare mult mai important ca tu ai venit aici sa ne arati ca in tine e intr-adevar un talent, pe care cred ca l-am vazut cu totii!”

Cine e japonezul care i-a uluit pe juratii de la Romanii au Talent 2023 cu talentul sau: „M-am simtit ca la un moment de finala! Pare de pe alta planeta!” - VIDEO

Smiley si Pavel Bartos au apasat Golden Buzz-ul. „E un moment de fericire totala! Va multumesc!”, a spus emotionat baietelul. 

„Am facut-o mandra pe mama!”, a adaugat Rares dupa care a inceput sa planga.

Articole din aceeasi categorie